首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2023-07-09
91
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2820649.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifparentsbringupachildwiththeaimofturninghiminto
[originaltext]Ifparentsbringupachildwiththeaimofturninghiminto
[originaltext]Theaveragefamilyspendsaboutonesixthofitsincomeonfo
[originaltext]Theaveragefamilyspendsaboutonesixthofitsincomeonfo
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Iboughtthiscasset
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Iboughtthiscasset
[originaltext]M:Hey,Rachel,sodoyoureadthenewspaperthesedays?W:Actua
[originaltext]M:Hey,Rachel,sodoyoureadthenewspaperthesedays?W:Actua
[originaltext]M:Ijuststoppedbyyourofficeinthebank.Theytoldmethaty
[originaltext]M:Ijuststoppedbyyourofficeinthebank.Theytoldmethaty
随机试题
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonth
Thevolcanothatraisedtheislandsarestill______places.A、inactiveB、enormous
"Professor’sOffice"[img]2012q1/ct_etoefm_etoeflistz_1606_20121[/img][br]What
WhenHarvardstudentMarkZuckerberglaunchedthefacebook.cominFeb.2004
以下有关热水供应系统管材选择和附件设置的叙述中,哪项是正确的?()A.设备机
对关键码序列(9,12,15,20,24,29,56,69,87)进行二分查找(
甲企业将一套生产设备租给乙企业使用,租期未满,甲企业将该设备卖给了丙企业,并在买
下列关于营运资金管理的说法中,不正确的有( )。A.营运资金的来源具有多样性
A.辛味 B.甘味 C.酸味 D.苦味 E.咸味具有发散作用的药物的药味
按海上保险险别的保险责任范围大小排序,从小到大依次为()。A.水渍险、平
最新回复
(
0
)