首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2023-07-09
101
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2820649.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifparentsbringupachildwiththeaimofturninghiminto
[originaltext]Ifparentsbringupachildwiththeaimofturninghiminto
[originaltext]Theaveragefamilyspendsaboutonesixthofitsincomeonfo
[originaltext]Theaveragefamilyspendsaboutonesixthofitsincomeonfo
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Iboughtthiscasset
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Iboughtthiscasset
[originaltext]M:Hey,Rachel,sodoyoureadthenewspaperthesedays?W:Actua
[originaltext]M:Hey,Rachel,sodoyoureadthenewspaperthesedays?W:Actua
[originaltext]M:Ijuststoppedbyyourofficeinthebank.Theytoldmethaty
[originaltext]M:Ijuststoppedbyyourofficeinthebank.Theytoldmethaty
随机试题
Gotapenhandy?Tobestestimateyourstart-upcosts,you’llneedtomakea
Ontelevisionallovertheworldtherea
既凉血止血,又化痰止咳的药是A:花蕊石 B:侧柏叶 C:苎麻根 D:
新艺术运动在欧洲最具代表性的国家是()A.意大利 B.法国 C.德国 D.
哪一种控制自我表现评价方法假定管理人员和工作小组成员了解风险和控制概念,并且在交
采用环球法测定沥青软化点,根据软化点的高低可以选择()作为沥青试样的加热介
动机和目的的关系开始出现间接化的时期是( )。A.婴儿期 B.幼儿期 C.
2022年4月7日,中共中央、国务院印发了《信访工作条例》。《条例》指出,信访工
一直到90年代中期以前,我们都在试图重新寻找自己的精神家园。钱穆、钱钟书和陈寅恪
甲市A区的美味海鲜城和乙市B区的蟹王公司签订了一份水产买卖合同,约定在未来的3个
最新回复
(
0
)