首页
登录
职称英语
The top climate scientist at NASA(美国航空航天局)says the Bush administration has t
The top climate scientist at NASA(美国航空航天局)says the Bush administration has t
游客
2023-07-08
70
管理
问题
The top climate scientist at NASA(美国航空航天局)says the Bush administration has tried to stop him from speaking out since he gave a lecture last month calling for immediate actions in reducing emissions of greenhouse gases. The scientist, James E. Hansen, said that officials at NASA headquarters had 【B1】______the public affairs staff to review his coming lectures, papers, postings on the Internet and 【B2】______for interviews from journalists. Dr. Hansen said he would【B3】______the restrictions.
Dean Acosta, deputy【B4】______administrator for public affairs at the space agency, said there was no【B5】______to silence Dr. Hansen. "That’s not the way we【B6】______here at NASA," Mr. Acosta said. "We promote【B7】______and we speak with the facts." He said the restrictions on Dr. Hansen applied to all NASA【B8】______. He added that government scientists were free to discuss scientific findings,【B9】______.
Dr. Hansen strongly disagreed with this claim, saying such procedures had already prevented the public from fully grasping recent findings about climate change that point to risks ahead.
【B10】______. At climate laboratories of the National Oceanic and Atmospheric Administration, for example, many scientists who routinely took calls from reporters five years ago can now do so only if the interview is approved by administration officials in Washington, and then【B11】______. [br] 【B2】
选项
答案
requests
解析
习惯用法题。此处应填入一个名词复数形式与上文中的lectures,papers和postings并列。结合录音可填入requests。request for是习惯用法,意为“要求”。本句意在表达美国航空航天局总部官员命令公共事务人员对Hansen的讲座、论文、互联网上发表的文章和记者的采访要求进行监察。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2820386.html
相关试题推荐
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
I’ve______(向几所美国学校申请了)scholarships.appliedtoseveralAmericanschoolsfor考查appl
Scientistssaythatsomediseases,suchascancer,______(和吸烟过多有关).arerelatedt
[originaltext]W:Withustodayissleepscientist,DoctorIrisSaunders.M:Goo
[originaltext]W:Withustodayissleepscientist,DoctorIrisSaunders.M:Goo
Recently,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechangedeclar
Recently,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechangedeclar
Recently,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechangedeclar
Forthefirsttimein25yearstheFoodandDrugAdministration(FDA)isbring
Forthefirsttimein25yearstheFoodandDrugAdministration(FDA)isbring
随机试题
Amajorstudyofthegrocery-buyinghabitsofmillionsofAmericansreleased
PASSAGEONE[br]Whatdoes"retailinglandscapeislitteredwiththebones"inP
—Ithoughtitwouldbefunifweallwenttoseethatnewmoviedowntown.—____
A—NoparkinginfrontofthisgateB—Guest’scarparkC—DangerousbendD—Diverte
Theteamreallylooksgoodtonightbecausethecoachhadthem______everynight
[originaltext]M:HeyLinda,didyougetthatletteraboutthenewoptionsforf
B本题考查了二元函数的全微分的知识点.
在下列哪种情况下酯类药物可发生水解反应A.只在酸性条件下 B.只在中性条件下
审核的目的包括()。 A.确定受审核方管理体系或其一部分与审核准则的符合程度
影响企业支付能力的因素有()A:劳动分配率 B:销货劳动生产率 C:
最新回复
(
0
)