首页
登录
职称英语
[originaltext] Clare Boothe Luce was one of the most influential women in mo
[originaltext] Clare Boothe Luce was one of the most influential women in mo
游客
2023-07-08
87
管理
问题
Clare Boothe Luce was one of the most influential women in modern American history. Yet she came from simple roots. She was born in New York City in 1903. Clare’s father was a musician and businessman. Her mother had been a dancer. While Clare was a girl, she received very good education. Clare developed a serious interest in writing.(30)In 1930s she accepted a job at a famous magazine, Vanity Fair. She wrote reports about social events and famous people in New York. Later she became a top editor at Vanity Fair. She worked there until 1934. By then, she was also writing plays. One play was called Abide with Me. It was about a man who mistreats his wife. Abide with Me opened in a theater on Broadway in New York City in 1935. Critics hated it. Her second play, The Women, made fun of rich women. It opened on Broadway in 1936. The show was very popular. It was later made into a movie. Another play, Kiss the Boys Goodbye, also was a success. So was her next play, Margin for Error. All three plays were noted for their use of sharp language and making fun of human failings. Clare Boothe Luce was known for expressing her opinions. Her most famous saying was: "No bad deed goes unpunished." She often spoke about the problems of women trying to succeed in a world mainly controlled by men. She said, "Because I am a woman, I must make unusual efforts to succeed. If I fail, no one will say ’She doesn’t have what it takes. ’(32)They will say ’Women don’t have what it takes.’"
30. What do we learn about Clare Boothe Luce?
31. What does the speaker say about Clare Boothe Luce’s plays?
32. What do we learn about Clare Boothe Luce’s opinion on women?
选项
A、She was born in 1903 in Chicago.
B、She was a writer as well as a critic.
C、She once worked for the magazine Vanity Fair.
D、She didn’t receive much education.
答案
C
解析
事实细节题。文中提到20世纪30年代,Clarle Boothe Luce曾在Vanity Fair这家著名的杂志社工作,并担任过杂志的主编。由此可知,Clare Boothe Luce曾在Vanity Fair这家著名的杂志社工作。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2820191.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Ihearyouhaverentanewhouse.Sowhat’sitlikehavingar
[originaltext]M:Ihearyouhaverentanewhouse.Sowhat’sitlikehavingar
[originaltext]Igrewupinasmalltown.Myfatherraisedchickensandran
[originaltext]Igrewupinasmalltown.Myfatherraisedchickensandran
[originaltext]ABroadwaycomedianoncehadanightmare:hedreamedhewast
[originaltext]ABroadwaycomedianoncehadanightmare:hedreamedhewast
[originaltext]W:Dr.Steven,Iamthinkingaboutchangingmymajorbeforethee
[originaltext]W:Dr.Steven,Iamthinkingaboutchangingmymajorbeforethee
[originaltext]W:Dr.Steven,Iamthinkingaboutchangingmymajorbeforethee
[originaltext]M:Hello.MayIhelpyou?W:Hello.Isthisthefightplaceform
随机试题
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteanapplicationfo
Whenimaginativescientistsfirstsuggestedthepossibilitythatoneperson
[originaltext]M:Andanothertiling.WhataboutthejobssectioninTheTimes?
意外地遇到一个青年拿了一本《从军日记》坐在我的旁边看,他竟大胆地向我宣传,要我去买一本来看看,我回答他:“我不赞成女人当兵,所以也不喜欢看这本书。”
资源消耗resourcesconsumption
下列各项,对开窍剂使用注意事项描述错误的是A.中病即止 B.多加热煎煮 C.
患者突然自觉心悸胸闷半小时来诊。心电图示:心率180次/分,心律规则,P波无法辨
已知某客运站近10年5月1日客流量数据资料如下: 根据已知数据,客流量随时
患者男性,52岁,会计师,1年来间断出现短暂性左侧肢体麻木、无力,持续数分钟后可
施工期间最高气温超过30℃时,现场拌制砂浆使用完毕时间是( )h内。A.2
最新回复
(
0
)