首页
登录
职称英语
[originaltext] Nicael Holt is a philosophy student from the southern coastal
[originaltext] Nicael Holt is a philosophy student from the southern coastal
游客
2023-07-08
78
管理
问题
Nicael Holt is a philosophy student from the southern coastal city of Wollongong in Australia. The 24-yearold young man who sold his life, including baggage from a painful break-up, on eBay becomes famous recently. Holt sold his name, phone number and all his possessions, including clothes, CDs, a surfboard, a laptop, childhood photos, friends, and a "nice lamp" given to him by an ex girlfriend, on the Internet auction site. The successful applicant bid 7,500 dollars last week to become Holt. Holt, who has set up a website to explain his actions and ask for donations to charity, said he was unable to explain why he sold his life. In his sales pitch, Holt said the winner would be entitled to a four-week training course in how to be him — including lessons on how to surf, climb, skateboard, and do handstands — as well as two months of on-call support afterward. He also promised to introduce the winner to all his friends and potential lovers, including eight people he had been flirting with. "Lifestyle is very social. It includes a lot of going out." he noted on his eBay advert. "Friends will treat you exactly as they have treated me. This includes friends who take me surfing, running, climbing and cook for me. All of these features will be transferred over to the winning applicant." His legal identity, passport, qualifications and future inheritance were not for sale.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What did the young man do in the passage?
17. What’s the young man’s explanation for his action?
18. What can the successful applicant get?
选项
A、He intended to do something special.
B、He wanted to ask for donations for charities.
C、He did not know the reason himself.
D、He meant to offer some help to poor people.
答案
C
解析
细节题。由关键句“Holt…said he was unable to explain why he sold his life.”可知他并不知道自己为何要出卖自己的生活。故C项为本题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2817913.html
相关试题推荐
[originaltext]ClimatechangehasalteredthelivesofNativeAlaskansinth
[originaltext]ClimatechangehasalteredthelivesofNativeAlaskansinth
[originaltext]CrimeisaseriousprobleminBritain.Onesortofcrimewhic
[originaltext]CharlieParkerisoneofAmerica’sgreatestjazzmusicians.H
[originaltext]M:Iwonderifthisisgoingtobeaninterestingclass.W:Yeah,
[originaltext]M:Iwonderifthisisgoingtobeaninterestingclass.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Cathy.Youdidn’tsayevenawordinthelasttenminutes
[originaltext]M:Hey,Cathy.Youdidn’tsayevenawordinthelasttenminutes
[originaltext]M:Hey,Cathy.Youdidn’tsayevenawordinthelasttenminutes
[originaltext]M:WhatdoyoudoinclasswhenstudentsdonotspeakEnglishbut
随机试题
Whatisthesourceofthisextremeself-confidencefoundinalmostalloptim
Althoughheisyoungand(experience)______,hehasdonewell.inexperienced虽然他既
[originaltext]Asayoungman,HowardWhiteofPortland,Oregon,playedbask
Expertsinthefoodindustryarethinkingalotabouttrashthesedays.Food
CreativeCapitalismA)ThemainbuildingonDisney’s
Asisknowntoall,theorganizationandmanagementofwagesandsalariesare
如图10所示为了用虚位移原理求解系统B处约束力,需将B支座解除,代以适当的约束力
下列关于课外活动的表述,正确的是()。A.课外活动也能在校内进行 B.课外活
A.当磁铁向下靠近金属线圈时,线圈中产生了顺时针的感应电流(俯视),两者之间表现
建筑企业从其关联方接受债权性投资与权益性投资的比例超过()而发生的利息支出
最新回复
(
0
)