首页
登录
职称英语
[originaltext] When Iraq troops blew up hundreds of Kuwaiti oil wells at the
[originaltext] When Iraq troops blew up hundreds of Kuwaiti oil wells at the
游客
2023-07-08
99
管理
问题
When Iraq troops blew up hundreds of Kuwaiti oil wells at the end of the Gulf War, Scientists feared environmental disaster. Would black powder in the smoke from the fires circle the globe and block out the sun?
Many said, "No way, rain would wash the black power from the atmosphere". But in America, air sampling balloons have detected high concentrations of particles similar to those collected in Kuwait that didn’t catch fire. It has formed huge lakes in the Kuwaiti desert. They trap insects and birds, and poison a variety of other desert animals and plants.
The only good news is that the oil lakes have not affected the underground water resources. So far, the oil has not been absorbed because of the hard sand just below the surface.
Nothing, however, stops the oil from evaporating. The resulting poisonous gases are choking nearby residents. Officials are trying to organize a quick cleanup, but they are not sure how to do it. One possibility is to burn the oil. Get those black-powder detectors ready.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What were the scientists worried about soon after the Gulf War?
17. What was the good news for scientists?
18. What are the officials trying to do at the moment?
选项
A、To restore the normal production of the oil wells.
B、To estimate the losses caused by the fire.
C、To remove the oil left in the desert.
D、To use the oil left in the oil lakes.
答案
C
解析
细节题。文中提到官方正在尝试尽快清除这些残留的石油。故只有C符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2817713.html
相关试题推荐
[originaltext]Manyegg-layinganimalsmerelylaytheireggsandleave.Turt
[originaltext]BobbyMoorewasafamousEnglishsoccerplayerwholedtheEn
[originaltext]M:Susan,doyouknowwhenProfessorJones’BiologyFinalis?W:
[originaltext]M:Susan,doyouknowwhenProfessorJones’BiologyFinalis?W:
[originaltext]M:CouldyoupleaseexplaintheassignmentforMonday,MissSmith
[originaltext]M:CouldyoupleaseexplaintheassignmentforMonday,MissSmith
[originaltext]M:CouldyoupleaseexplaintheassignmentforMonday,MissSmith
[originaltext]M:CouldyoupleaseexplaintheassignmentforMonday,MissSmith
[originaltext]M:CouldyoupleaseexplaintheassignmentforMonday,MissSmith
[originaltext]Allherlife,mymotherwantedbusychildren.Itwasveryimp
随机试题
A—ChildHelpJ—PersonalMoneyB—DamagedBaggage
[originaltext]W:ArtDepartment.ThisisBrownspeaking.M:Hello,Prof.Brown.
[originaltext]W:Hello,Peter.Doyoufeellikegoingfishingwithus?M:Gofi
检测发现,现场控制箱操作灭火装置上、下、左、右、直流/喷雾不动作,以下描述不正确
Iwasn'tblaminganyone;I_______saider
欧洲主要交易市场() Ⅰ.伦敦证券交易所 Ⅱ.法兰克福证券交易所 Ⅲ.布
对于同一项目的同样现金流,甲乙两个投资者计算的净现值分别为2000万元和3000
关于期货投机者的作用,描述正确的是()。A.投机者是价格发现的参与者 B.
拌合设备生产能力主要取决于的因素不包括( )。A.设备容量 B.工作容量
某进口设备人民币货价400万元,国际运费折合人民币30万元,运输保险费率为3‰,
最新回复
(
0
)