首页
登录
职称英语
[originaltext] It is true that good writers rewrite and rewrite and then rew
[originaltext] It is true that good writers rewrite and rewrite and then rew
游客
2023-07-07
79
管理
问题
It is true that good writers rewrite and rewrite and then rewrite some more. But in order to work up the desire to rewrite, it is important to learn to like what you write at the early stage.
I am surprised at the number of famous writers I know who say that they so dislike reading their own writing later that they even hate to look over the publishers’ opinions. One reason we may dislike reading our own work is that we’re often disappointed that the rich ideas in our minds seem very thin and plain when first written down. Jerry Fodor and Steven Pinker suggest that this fact may be a result of how our minds work.
Different from popular belief, we do not usually think in the words and sentences of ordinary language but in symbols for ideas(known as "mentalese"), and writing our ideas down is an act of translation from that symbolic language. But while mentalese contains our thoughts in the form of a complex colourful cloth, writing can only be composed one thread at a time. Therefore it should not be surprising that our first attempt at expressing ideas should look so simple. It is only by repeatedly rewriting that we produce new threads and connect them to get closer to the ideas formed in our minds.
When people write as if some strict critics are looking over their shoulder, they are so worried about what this critic might say that they get stuck before they even start. Peter Elbow makes an excellent suggestion to deal with this problem. When writing we should have two different minds. At the first stage, we should see every idea, as well as the words we use to express it, as wonderful and worth putting down. It is only during rewrites that we should examine what we excitedly wrote in the first stage and check for weaknesses.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What do we learn from the passage about those famous writers?
17. What do people generally believe about the way human minds work?
18. What can we conclude from the passage?
选项
A、They often regret writing poor works.
B、Some of them write surprisingly much.
C、Many of them hate reading their own works.
D、They are happy to review the publishers’ opinions.
答案
C
解析
选项中的regret writing poor works,write…much和hate reading表明,本题极可能考查某些作家或作者的特点。短文中提到,I am surprised at the number of famouswriters…say…they so dislike reading their own writing(我对……说非常讨厌阅读自己作品的……名作家的数量感到吃惊)。对这些名作家的数量感到吃惊,说明有很多名作家都讨厌阅读自己的作品,故答案为C),同时排除D)。C)中的ha
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2816664.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Danalookssorelaxedandhappy.Shewasalwayseatingwheneve
[originaltext]M:Danalookssorelaxedandhappy.Shewasalwayseatingwheneve
[originaltext]Inthe1990s,DemiMoorewasamajormoviestarand,asthew
[originaltext]Inthe1990s,DemiMoorewasamajormoviestarand,asthew
[originaltext]Atnoothertimeinrecenthistoryhasitbeeneasierorchea
[originaltext]Atnoothertimeinrecenthistoryhasitbeeneasierorchea
[originaltext]M:Soyoureallybelievethatclothescarryakindofmessagefor
[originaltext]M:Soyoureallybelievethatclothescarryakindofmessagefor
[originaltext]M:Soyoureallybelievethatclothescarryakindofmessagefor
[originaltext]W:Hi!Bob,whatareyouthinkingaboutourgraduation?M:Nothin
随机试题
Shynessisthecauseofmuchunhappinessforagreatmanypeople.Shypeople
[originaltext]Intoday’sclass,we’lldiscussToniMorrison’snovelBeloved
Itwasavery(heat)______argumentandpeoplewereshoutingateachother.heat
[originaltext]M:Goodmorning,Madam.CanIhelpyou?W:I’dliketobuyahand
A.放射治疗 B.肿瘤切除术 C.局部病灶内注入甲泼尼龙 D.切刮、植骨、
有关膀胱肿瘤所致的血尿,下列哪项不是正确的A.大多数为无痛性 B.一般为间歇性
关于筛检的说法正确的是A、筛检试验是诊断性的 B、筛检的目的在于早期发现某些可
下列关于信息技术系统的说法中,错误的是( )。A、信息技术一般控制环境影响应用控
以下哪项不是包装在物流系统中的主要作用?()A:保护商品 B:提高效率 C:
(2016年真题)融资租赁的租金应由( )构成。 A.租赁资产的成本 B
最新回复
(
0
)