首页
登录
职称英语
[originaltext] A new book is sure to be discussed and debated at colleges th
[originaltext] A new book is sure to be discussed and debated at colleges th
游客
2023-07-07
27
管理
问题
A new book is sure to be discussed and debated at colleges this fall. The book is called My Freshman Year-, What a Professor Learned by Becoming a Student. The writer is Rebekah Nathan, which is not her real name. Rebekah Nathan, who is in her fifties, is a professor of humanics at a university in the United States, for which her name is "Any U".
(16)The professor wanted to know why many of her students did not complete their work or ask for help, so she decided to do a research project. She got the approval of the university ethics committee, which considers moral and legal issues in studies.
In the spring of 2002, she applied to her own university under the name "Rebekah Nathan" and was admitted. She lived in student housing, took five classes during her first term and two in the second semester and also played sports. She did pretty well, although she got one C, a mark of average. In My Freshman Year, she does not identify any students by name, but she does discuss what they told her about their lives.(17)Rebekah Nathan writes that students do not have enough time to be interested in their classes.
They are busy with activities and jobs and try to learn only as much as they have to.(18)But she says they will read the material if it is directly linked to what is being discussed in class.(19)The professor says her year as a student changed the way she teaches. She gives less reading now, asks questions designed to get students to speak more and offers help as well. And she says she is no longer offended if a student falls asleep.
16. Why did Rebekah Nathan apply to be a freshman?
17. What does Rebekah Nathan find in her freshman year?
18. Which kind of material will the students read?
19. What is changed for Rebekah Nathan after one year as a freshman?
选项
A、She wondered why many students didn’t finish their work or seek help.
B、She wanted to re-experience the college life as a student.
C、She was appointed by the university ethics committee.
D、She decided to do a project to research how the students are studying.
答案
A
解析
题干询问丽贝卡·内森申请成为大学新生的原因。短文中提到丽贝卡·内森想知道许多学生为何不完成作业也不寻求帮助,所以她决定做个研究项目,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2815625.html
相关试题推荐
[originaltext]Theproverb"oneman’smeatisanother’spoison"appliestot
[originaltext]Theproverb"oneman’smeatisanother’spoison"appliestot
[originaltext]Manyoftheemployeesthinktheircareerpathandplansbegin
[originaltext]Manyoftheemployeesthinktheircareerpathandplansbegin
[originaltext]Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialway
[originaltext]M:Hi,Helen,I’vebeenlookingforyou!W:Really?Suchacoinci
[originaltext]M:Hi,Helen,I’vebeenlookingforyou!W:Really?Suchacoinci
[originaltext]W:Hey!Yougotanewtelevision.M:Yeah!Itwasdeliveredyeste
[originaltext]W:Howoftendidyouphonehome?M:Iusedtophonehomeonceaw
[originaltext]W:Howoftendidyouphonehome?M:Iusedtophonehomeonceaw
随机试题
[originaltext]W:Hello.CanItakeyourorder?M:Yes.I’dlikealargepeppero
Methodsofstudyingvary;whatworks【C1】______forsomestudentsdoesn’twor
Theshopassistantwasdismissedasshe______(被指控欺骗顾客).waschargedwith/accuse
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
制定并组织实施计划生育科学研究、技术发展、新技术引人和推广的总体规划的政府行政部
下列既可以炒焦又可以炒炭的药物是A.槟榔B.栀子C.川楝子D.灯心草E.以上均不
患者,女性,74岁。因慢性心力衰竭,心功能Ⅳ级入院。经治疗、护理心功能恢复至Ⅱ级
下列选项中,关于老年人患病的叙述,错误的是()。A.自觉症状常较轻微,临床
某电信企业在现有网络设施基础上,推出两项新业务分别为Y1、Y2。已知为提供这两项
资料一C国蓝先生在D国攻读物理学硕士学位期间,兼职于D国一家光伏产业的公司,
最新回复
(
0
)