首页
登录
职称英语
[originaltext] It was the summer of 1965. DeLuca, then 17, visited Peter Buc
[originaltext] It was the summer of 1965. DeLuca, then 17, visited Peter Buc
游客
2023-07-07
79
管理
问题
It was the summer of 1965. DeLuca, then 17, visited Peter Buck, a family friend. Buck asked DeLuca about his plans for the future. "I’m going to college, but I need a way to pay for it." DeLuca recalls saying. "Buck said, ’you should open a sandwich shop’."
That afternoon, they agreed to be partners. And they set a goal: to open 32 stores in ten years. After doing some research, Buck wrote a cheque for $1,000. DeLuca rented a storefront in Connecticut, and when they couldn’t cover their start-up costs, Buck kicked in another $1,000.
But business didn’t go smoothly as they expected. DeLuca says, "After six months, we were doing poorly, but we didn’t know how badly, because we didn’t have any financial controls." All he and Buck knew was that their sales were lower than their costs.
DeLuca was managing the store and going to the University of Bridgeport at the same time. Buck was working at his day job as a nuclear physicist in New York. They’d meet Monday evenings and brainstorm ideas for keeping the business running. "We convinced ourselves to open a second store. We figured we could tell the public. ’We are so successful that we are opening a second store.’" And they did — in the spring of 1966. Still, it was a lot of learning by trial and error.
But the partners’ learn-as-you-go approach turned out to be their greatest strength. Every Friday, DeLuca would drive around and hand-deliver the cheques to pay their suppliers. "It probably took me two and a half hours and it wasn’t necessary, but as a result, the suppliers got to know me very well, and the personal relationships established really helped out," DeLuca says.
And having a goal was also important. "There are so many problems that can get you down. You just have to keep working toward your goal," DeLuca adds. DeLuca ended up founding Subway Sandwich, the multimillion-dollar restaurant chain.
Questions 16 to 19 are based on the passage you have just heard.
16. What was DeLuca’s purpose in opening the first sandwich shop?
17. What can we learn about DeLuca and Buck’s first shop?
18. Why did DeLuca and Buck decide to open a second store?
19. What contributes most to their success according to the speaker?
选项
A、It stood at an unfavourable place.
B、It lowered the prices to promote sales.
C、It lacked control over the quality of sandwiches.
D、It made no profits due to poor management.
答案
D
解析
短文中提到After six months,wewere doing poorly(六个月来,我们的业绩很糟糕),后面还提到德卢卡一边要管理商店,一边还要上学,而巴克是一名核物理学家,白天在纽约工作。由此可推断出,由于他们没有时间管理商店才导致三明治店业绩不好,故答案为D),其中的made no profits对应短文中提到的doing poorly。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2815033.html
相关试题推荐
[originaltext]ElizabethGladysDean,thelastremainingsurvivorofthesin
[originaltext]MarcoPolowasanItalianman,bornin1254.Hewasaworldt
[originaltext]NicaelHoltisaphilosophystudentfromthesoutherncoastal
[originaltext]W:Hi,Mike,doyouhaveaminutetospare?M:Yes,Sherry,howc
[originaltext]W:Hi,Mike,doyouhaveaminutetospare?M:Yes,Sherry,howc
[originaltext]M:Hi,Ashley,howisyourresearchgoingon?It’scomplicated.W
[originaltext]M:Hi,Ashley,howisyourresearchgoingon?It’scomplicated.W
[originaltext]M:Hi,Ashley,howisyourresearchgoingon?It’scomplicated.W
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
随机试题
TheCommissionisexpectedtoproposeallowingpeopletochoosewhichlegal
PASSAGETWO[br]Whatdoestheauthoradvocateinthelastparagraph?Alessprag
【B1】[br]【B8】[originaltext]Acaninecoptookearlyretirementafterbosses
在双缝干涉实验中,入射光的波长为λ。用玻璃纸遮住双缝中的一个缝,若玻璃纸中光程比
互斥投资方案的选优决策中,一般适宜采用()作为决策依据。A.净现值 B.年金净
C
A.吗啡 B.氯胺酮 C.可乐定 D.酮洛酸 E.芬太尼多吉瑞的成分
A.恼干脑炎 B.重症肌无力(全身型) C.吉兰-巴雷综合征 D.脊髓灰质
A.声呐利用次声波探测鱼群 B.汽车导航仪利用电磁波导航 C.验钞机利用荧光
在个人贷款的签约过程中,同笔贷款的合同填写人与合同复核人不得为同一人。()
最新回复
(
0
)