首页
登录
职称英语
[originaltext] (19)As the human population has grown and become wealthier,
[originaltext] (19)As the human population has grown and become wealthier,
游客
2023-07-06
94
管理
问题
(19)As the human population has grown and become wealthier, the demand for high-quality animal protein has skyrocketed. For example, from 1990 to 2005, Asia alone added roughly one billion humans, but ten billion chickens, according to UN figures.(19)As a result, farmers are raising more animals in smaller spaces than in the past and in places that have not been used this way before, like in virgin forests or near dense urban environments. And this intensification is often taking place in poor conditions and with few regulations, according to animal disease expert Delia Grace from the International Livestock Research Institute. According to Grace, most of those novel diseases do not cause a great deal of harm. But some do. An example is the H5N1 avian influenza, also known as bird flu. More than 300 people have died from it to date, and the virus continues to circulate, killing one person in Cambodia this year. However, one good thing has come out of the experience.(20)"Avian influenza has been something which has made people certainly rethink the interdependence between animal health and human health," says Grace. She believes policymakers need to consider both human and animal health impacts because an estimated 700 million people in the developing world keep farm animals, which provide up to 40% of household income.(21)While animal diseases can pose a threat to human health, controlling them can pose an economic threat, if not done properly. Grace says as the pressure to intensify livestock production increases in response to growing demand, policymakers will need to carefully balance public health, animal
health and economic health.
19. Why do people raise more animals according to the passage?
20. What’s the positive effect of the experience that bird flu killed a lot of people?
21. What conclusion can we draw from the passage?
选项
A、Because they want to earn more money.
B、Because they need more animal protein of high-quality.
C、Because they love animals.
D、Because they try to balance the ecosystem.
答案
B
解析
短文开篇提到,随着人口和财富的增长,人们对高质量动物蛋白质的需求也突飞猛涨。下文中又提到,这种现象导致的结果就是人们现在需要饲养更多的动物。由此可见,人们饲养越来越多的动物是因为需要更多的高质量动物蛋白质。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2813841.html
相关试题推荐
[originaltext]ThefirstdayofApriliscommonlyknownasAprilFools’Day,
[originaltext]ThefirstdayofApriliscommonlyknownasAprilFools’Day,
[originaltext]ThefirstdayofApriliscommonlyknownasAprilFools’Day,
[originaltext]ThefirstdayofApriliscommonlyknownasAprilFools’Day,
[originaltext]Intoday’smodernworld,wherethemoderntechnologydominate
[originaltext]WhenthefirstAcademyAwardswerehandedoutonMay16,1929
[originaltext]W:Whatdoyoudowhenyouseeahomelesspersononthestreetsb
[originaltext]W:Whatdoyoudowhenyouseeahomelesspersononthestreetsb
[originaltext]M:Comein.Takeaseat,please.W:Thankyou.IamMrs.Harries,
[originaltext]M:(1)Idon’tknowwhattodowithTimmy.ThismorningIfoundora
随机试题
InSeptember,morethanadozenwhalesbeachedthemselvesintheCanaryIsla
[audioFiles]audio_eufm_j01_288(200910)[/audioFiles]A、OnWednesday.B、OnFriday.
[audioFiles]audio_eufm_j01_225(200910)[/audioFiles]A、Thewomanshouldgetonth
[originaltext]KatherineGramgraduatedfromtheUniversityofChicagoin193
OfalltheemployedworkersintheUnitedStates,12.5millionarepartofa
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
钢筋混凝土结构、预应力混凝土结构中严禁使用含下列哪种物质的水泥?()A.氯化物
男性,35岁,右腹股沟肿块10年,站立时明显,平卧后消失,有时可降入阴囊,可还纳
女,26岁,突然小腹不适半天,伴尿频尿急尿痛及茶色尿,不发热。尿常规:蛋白(-)
患者,女,45岁,有风湿性心脏病史,今晨突然发现右侧肢体行动不便,别人发现其口角
最新回复
(
0
)