首页
登录
职称英语
Many families in the United States have a larger income now than ever before
Many families in the United States have a larger income now than ever before
游客
2023-07-05
42
管理
问题
Many families in the United States have a larger income now than ever before, but people are finding it difficult to make ends meet anyway. Almost everyone is wondering, "What happens to all my money? I never seem to have anything left to put away."
Why isn’t a dollar worth as much as it used to be? One dollar is always worth the same amount, that is, 100 cents. But the value of a dollar is how much it can buy. The value of money depends on the cost of living. Economists say that the cost of living is the money that a family must pay for the necessities of life such as food, housing or rent, clothes and medical expenses. For many years now, the cost of living has increased greatly, so the value of the dollar has decreased. When a dollar has a low value, you cannot buy as many things with it.
No one fully understands why the cost of living keeps increasing, but economists believe that workers and producers can make prices go up. As workers earn more money, they have more money to spend, so they demand more goods. If there is a great demand for certain goods, the prices of these goods go up. At the same time, if there’s a shortage of goods, the price also goes up. For example, if everyone wants to buy more and more gas, the price of gas goes up. When companies withhold gas from buyers, they can also make the price of gas go up.
Families need to know what happens to their money. They need to make their income meet the cost of living, so many people plan a family budget. A budget is a list of monthly expenses. If your expenses add up to more than your income, you must find ways to save money. Maybe you’re spending too much on entertainment. Or if you’re spending too much on clothes, you may want to sew your own clothes. Budgeting helps you spend your money wisely as the cost of living increases. [br] Why does the cost of living keep increasing?
选项
A、There are always shortages of goods.
B、The workers are getting lower and lower pay.
C、The government makes no difference.
D、People demand more goods.
答案
D
解析
细节题。根据文章第三段As workers earn more money,they have moremoney to spend,so…go up.可见,人们对商品的需求增加,导致了商品价格的增加,从而增加了生活成本,故D为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2811374.html
相关试题推荐
TheUnitedStates’predominanceinscienceandtechnologyisfading,arepor
TheUnitedStates’predominanceinscienceandtechnologyisfading,arepor
TheUnitedStates’predominanceinscienceandtechnologyisfading,arepor
ManyfamiliesintheUnitedStateshavealargerincomenowthaneverbefore
ManyfamiliesintheUnitedStateshavealargerincomenowthaneverbefore
ManyfamiliesintheUnitedStateshavealargerincomenowthaneverbefore
ManyfamiliesintheUnitedStateshavealargerincomenowthaneverbefore
Manypeopleoftenenjoyeatingout【C1】______beforeorafteravisittothet
Manypeopleoftenenjoyeatingout【C1】______beforeorafteravisittothet
Manypeopleoftenenjoyeatingout【C1】______beforeorafteravisittothet
随机试题
Maslow’sHierarchyofNeedsAbrahamMaslowhasdeveloped
Aninterestingnewstudysuggeststhatpeoplemightbeabletopredicthoww
WhatdidtheletteroffertoTom?It______toTom.[originaltext]Whatdidthe
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
Itisonlyrightthatthestarsshouldbepaidinthisway.Don’tthetopme
信息系统的生命周期分为4个主要阶段,其中不包括()。A.立项阶段 B.分析阶
(2011年)某啤酒厂为增值税一般纳税人,2019年8月销售啤酒取得不含税销售额
1.据调查,目前中国60岁以上的老年人口为1.4亿,其中80岁以上的高龄老年人口
在对计算期相同的互斥方案进行评价时,常采用的动态评价方法有()。A.净现值法
仲裁协议应当具备的内容是()。A.仲裁事项、仲裁员、选定的仲裁委员会 B
最新回复
(
0
)