首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2023-07-05
102
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2809097.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolasbuilding,teachersandstudent
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolasbuilding,teachersandstudent
[originaltext]Whenparentsandteachersofyoungchildrentalkaboutthene
[originaltext]Whenparentsandteachersofyoungchildrentalkaboutthene
[originaltext]Weallscreamforwaterwhenthirsty.Butdoyouknowthatin
[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,andIwaswonderinghowIcouldgetalibrar
[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,andIwaswonderinghowIcouldgetalibrar
[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,andIwaswonderinghowIcouldgetalibrar
[originaltext]M:Weseemtobehavingthisconversationoverandoveragain.W:
[originaltext]W:Themusicandtheflowersarelovely.M:Yes.Ihopethatthe
随机试题
Directions:Readthepassage.Thenanswerthequestions.Giveyourself20minute
Single-sexEducationforGirlsThreemainargumentsaga
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,y
关于高处施工安全规定的说法,正确的有( )。A.特级高处作业,应与地面设联络信
请以“城市特色文化”为主题讲一个故事,要求包括:群众渴求、城市景观、文化福利、千
著作权侵权行为人必须承担的民事责任包括( )等。A.停止侵害 B.赔礼道歉
项目进度管理经常采用箭线图法,以下对箭线图的描述不正确的是()。A.流入
下列哪项不是扩张型心肌病的特征A.一侧或双侧心腔扩大 B.充血性心力衰竭
儿童在熟悉了“胡萝卜”“豌豆”和“菠菜”这类概念之后,再学习“蔬菜”,这属于(
与甲氧苄啶合用后,起到对二氢叶酸合成酶和二氢叶酸还原酶双重阻断效果,而达到增效作
最新回复
(
0
)