首页
登录
职称英语
[originaltext] Venice, a small, waterside city in northeast Italy, boils wit
[originaltext] Venice, a small, waterside city in northeast Italy, boils wit
游客
2023-07-04
93
管理
问题
Venice, a small, waterside city in northeast Italy, boils with happiness and excitement once every year.[22]Between February 21 and March 4, carnival hits the streets.
For most people, carnival means large parties and feasting. But[23]in Venice, it also means traditional masks and clothes. These costumes were first meant to hide personal identities. Then, different social classes could mix in a sea of happiness.
Bars and cafes are filled with partygoers who come to show off their beautiful clothes. Their desig is and creations are made by special studios. Ready-made costumes are not acceptable. "In the months before the carnival we work overtime to meet the demand," said a mask-maker. ""Many kilometres of silk and lace are made into costumes. For shopkeepers, carnival is the best time of year."
The Venice carnival dates back to the Middle Ages. At that time, the city was one of the wealthiest in Europe. The tradition of celebrating with masks and costumes is thought to have been started by the "Stocking Companies". These were groups of young men who organized parties and festivals and wore colorful stockings to distinguish themselves. By the 18th century, the carnival had reached its height.[25]It all came to an end when Napoleon controlled Venice in 1797. But in 1979, local people brought the old traditions back to life.
Now the Venice carnival attracts huge crowds from all over the world. This year, about 700,000 people are taking part. Hotels were fully booked months in advance, and bars and restaurants overflow every day.
22. How long does the Venice carnival last each year?
23. What does the carnival mean in Venice?
24. Why is carnival the best time of the year for owners of designing studios?
25. Why was the Venice carnival suspended at the end of the 18th century?
选项
A、They can have a chance to show their works.
B、They can make more money.
C、They can have a pleasant holiday.
D、They can buy materials at lower prices.
答案
B
解析
推断题。文中提到,狂欢节上人们穿的传统服饰都是经过特别加工制成(made by special studios),每年狂欢节前的几个月,制衣商就要加班加点满足大家的需求(work overtime to meet the demand),数千公里长的丝绸和蕾丝花边被制成服装,由此可知,狂欢节期间,制衣商们能够赚到更多的钱,所以对于他们来说,这是一年中的最佳时期,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2807973.html
相关试题推荐
[originaltext]Nowadaystherearemoreandmorewaysofgoingonholiday.Mo
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.M:Thankyou.W:Firstof
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.M:Thankyou.W:Firstof
[originaltext]M:Hello.W:Hello,welcometo"Advice"radioprogram.What’syo
[originaltext]M:Hello.W:Hello,welcometo"Advice"radioprogram.What’syo
[originaltext]M:Hello.W:Hello,welcometo"Advice"radioprogram.What’syo
[originaltext]M:Sixhundreddollarsfortheapartment?W:It’stwiceasmuch
[originaltext]M:Sixhundreddollarsfortheapartment?W:It’stwiceasmuch
随机试题
Ithappenstomeoften.Ireadnewspaperarticlesaboutviolentcrime,seet
Thepolicemanlookedme______severaltimesandobviouslydislikedwhathesaw.A、
Howmenfirstlearnttoinventwordsisunknown;inotherwords,theorigin
通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出最佳选项。 Ma
检索外文科技资料,最好直接利用外文检索工具,常用的检索工具有()。A.《工程索
某设备基础完成后,专业分包人对其进行技术复核,发现部分基础尺寸和地脚螺栓预留位置
下列关于制定城市、镇总体规划的基本程序的说法,错误的是( )。A.提出进行编制
弗洛伊德将焦虑分为()等类型。 (A)道德性焦虑(B)客体性焦虑 (
采用成本加奖罚合同,当实际成本大于预期成本时,承包人可以得到( )。A.工程成本
5月12日发生强烈地震,在建工程全部被毁。5月15日发包人向承包人发出书面通知,
最新回复
(
0
)