首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2023-07-04
82
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2807730.html
相关试题推荐
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
College-boundAmericanhighschoolstudentsusuallyhavesomecombinationof
College-boundAmericanhighschoolstudentsusuallyhavesomecombinationof
College-boundAmericanhighschoolstudentsusuallyhavesomecombinationof
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
随机试题
Bacteriaaresometimes_____toosmalltobeseenwithoutamicroscope.A、farB、r
容易发生湿性坏疽的器官是()。A.肺 B.小腿 C.大腿 D.前臂 E
下列选项中关于虚电路子网的特点表述准确的是()。A.每个分组都含有虚电路号.而不
可以以划拨方式取得国有土地使用权的有( )。A.国家机关用地 B.小区居民楼
市场风险包括()。A.汇率风险 B.法律风险 C.股票价格风险 D.
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
抗日根据地教育的重心在群众教育,而群众教育的重心又在成人教育。
企业使用单一品牌对同一产品线上的产品进行品牌扩张,这种品牌战略是()。A.
在其他因素不变的条件下,如果一个国家在社会保障方面实行高福利的制度,则其财政支出
乙工业企业为增值税一般纳税企业。本月购进原材料200公斤,货款为6000元,增值
最新回复
(
0
)