首页
登录
职称英语
As more data from around the world emerges and new generations of workers se
As more data from around the world emerges and new generations of workers se
游客
2023-07-04
36
管理
问题
As more data from around the world emerges and new generations of workers seek to live and do well at once, investments in young children are slowly making it into decisions about where to work and what to buy. This is progress. Investing in young children makes good business sense. The business leaders are in need of motivations to move towards this aspect.
First, investing in young children is good for the brand.Edelman’s annual global good purpose study has found that customers increasingly expect leading corporations to stand for more than profits. In the last round of the survey, five of the top six social causes signaled by customers as important had a direct impact on young children’s development.When consumers associate a brand with support for young children, it can help a company stand out from the business competition.
Second, investing in employees’ young children is good for productivity and keeping the talent. Research in the United States by the Families and Work Institute and the Society for Human Resource Management found that when offered family friendly, flexible work arrangements, employees were more engaged in their work and likely to stay with their employer. Flexible working arrangements also led to less home interference with work.
Third, investing in young children is good for workforce development. Frequently, business leaders emphasize education as the focus of their social responsibility. Brain researchers at Harvard University have found early childhood experiences—well before children reach school age—have a lifelong effect on the development of skills. Skills are in increasing demand in the 21st century workforce such as creative problem solving and the ability to work in teams.
Fourth, investing in young children is good for the competition in the long run. Studies in the United States have found that parent support and pre-school programs have achieved returns of $4 to $9 per $1 invested, through increased earnings and reductions in crime and welfare spending. More recently, findings from Jamaica found that consistent parent support visits to families with babies and children of two or three years old led to higher IQs, fewer signs of despair, less involvement in fights and a 25% increase in income 20 years after the program ended. [br] What helps a firm to be distinct from its rivals according to the second paragraph?
选项
A、It stands for more profits than its rivals.
B、It develops a newly emerging business.
C、It allows young employees to create a unique brand.
D、It has a brand relevant to young children’s development.
答案
D
解析
本题考查根据第二段的信息,什么有助于一个公司和它的竞争对手有所不同。原文第二段末句提到,当消费者认为一个品牌支持幼儿发展时,这有助于拥有该品牌的公司从行业竞争中脱颖而出。由此可知,这个公司要拥有一个和幼儿发展相关的品牌,故答案为D。A“它要比竞争对手代表着更多利润”是对第二段第二句的曲解,more than意为“不仅仅是”,此句表达的意思是消费者越来越期望那些领先企业所代表的不仅仅是利润,A选项的逻辑与此不符,故排除;B“它开发了一种新兴业务”和C“它允许年轻员工创建一个独特的品牌”,在原文中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2807313.html
相关试题推荐
[originaltext]Atypicallargesupermarketoffersaround17000to20000it
[originaltext]Atypicallargesupermarketoffersaround17000to20000it
[originaltext]Yourco-workershavebeengossipinglessasoflate,andthat
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
Globalwarmingisatrendtowardwarmerconditionsaroundtheworld.Partof
Globalwarmingisatrendtowardwarmerconditionsaroundtheworld.Partof
随机试题
(1)Twosidesalmostneverchange:Thatyoucanmanipulatepeopleintoself-
【B1】[br]【B3】A、communicatesB、makesC、helpsD、supportsAcommunicates作联络、沟通解释,其余
2020年,全国软件和信息技术服务业(即软件业)企业超4万家,累计完成软件业务收
某群桩基础的平面,本桩基设计等级为乙级。剖面和地基土层分布情况如图所示。地质情况
单只股票期权是指买方在交付了期权费后,即取得在合约规定的到期日或到期日以前按协议
下列关于理财顾问服务和综合理财服务的叙述中,错误的是()。A.理财顾问服务是一种
青少年牙周炎的临床特点包括A:好发于青春期前后 B:好发于第一恒磨牙和上下切牙
2021年4月1日某公司(增值税一般纳税人)进口一批高档化妆品(适用消
甲公司目前有一个好的投资机会,急需资金1000万元。该公司财务经理通过与几家银行
(2019年真题)下列属于建设工程竣工验收应当具备的条件有( )。A.有完整的
最新回复
(
0
)