首页
登录
职称英语
Housing officials say that lately they are noticing something different: stu
Housing officials say that lately they are noticing something different: stu
游客
2023-07-03
92
管理
问题
Housing officials say that lately they are noticing something different: students seem to lack the will, and skill, to address these ordinary conflicts. "We have students who are mad at each other and they text each other in the same room," says a teacher. "So many of our roommate conflicts are because kids don’t know how to negotiate a problem."
And as any pop psychologist will tell you, bottled emotions lead to silent seething(不满)that can boil over into frustration and anger. At the University of Florida, emotional outbursts occur about once a week, the university’s director of housing and residence education says. "It used to be: ’Let’s sit down and talk about it,’" he says. "Over the past five years, roommate conflicts have intensified. The students don’t have the person-to-person discussions and they don’t know how to handle them." The problem is most dramatic among freshmen; housing professionals say they see improvement as students move toward graduation, but some never seem to catch on, and they worry about how such students will deal with conflicts after college.
Administrators speculate that reliance on cellphones and the Internet may have made it easier for young people to avoid uncomfortable encounters. Why express anger in person when you can vent in a text? Facebook creates even more friction as complaints go public. "Things are posted on someone’s wall on Facebook: ’Oh, my roommate kept me up all night studying,’" says Dana Pysz, an assistant director in the office of residential life at the University of California, Los Angeles. "It’s a different way to express their conflict to each other." In recent focus groups at North Carolina State University, dorm residents said they would not even confront noisy neighbors on their floor.
Administrators point to parents who have fixed their children’s problems in their entire lives. Now in college, the children lack the skills to attend to even modest conflicts. Some parents continue to intervene on campus. [br] What should parents do according to the passage?
选项
A、They should deal with their children’s problems in their whole lives.
B、They should leave their children alone to tackle any conflicts.
C、They should intervene in their children’s life on campus.
D、They should teach their children the skills they need to fix conflicts.
答案
D
解析
推理判断题。由定位段可知,父母为孩子包办一切,甚至让孩子无法独自应付普通的冲突,即孩子们本身没有掌握相关的技巧,故正确答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2805732.html
相关试题推荐
With10,600bicyclesincirculation,Pariscityofficialsarehopingthepro
With10,600bicyclesincirculation,Pariscityofficialsarehopingthepro
With10,600bicyclesincirculation,Pariscityofficialsarehopingthepro
Thepredictabilityofourmortalityratesissomethingthathaslongpuzzled
Thepredictabilityofourmortalityratesissomethingthathaslongpuzzled
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
随机试题
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]CubahasaccusedPresident
Hecouldrepairthecarhimselfbuthewouldratherhisson______it.A、doB、to
[originaltext]M:Janetisquiteinterestedincamping,isn’tshe?W:Yes,sheo
银行通过分析项目的生产规模,可了解项目是否实现了( ),进而了解项目的经济效益
具有完整的基因组,可表达基因组中任何基因,可分化形成任何种类细胞的是( )A.
一项调查研究结果显示:如果一个家庭非常整洁、一尘不染,这个家庭的幸福指数一定比较
某银行新推出的一项理财计划明确说明投资者可能面临收益的投资风险,但银行保证于到期
社会行为公式B=f(P,E)中,E的含义是()。单选A.行为 B.函数关
先沿路堑纵向挖掘一条通道,然后将通道向两侧拓宽以扩大工作面,并利用该通道作为运土
根据《建设工程工程量清单计价规范》(GB50500-2013),关于施工发承包投
最新回复
(
0
)