首页
登录
职称英语
Kentish Town Road is a boring high street in north London. It contains pound
Kentish Town Road is a boring high street in north London. It contains pound
游客
2023-07-03
69
管理
问题
Kentish Town Road is a boring high street in north London. It contains pound shops, hairdressers and some old hardware stores. Unlike Camden Town to the south, full of bars and tattoo(纹身)clubs, Hampstead to the west, with its pubs and clothing shops, little seems to have changed on the street for the past three decades.
One explanation is that, in common with other parts of London, Kentish Town has lots of social housing, as well as costly Victorian terraces(排屋). Camden Council, the local authority, is building even more in the town. This helps cheaper shops survive, suggests Tony Travers of the London School of Economics: council renters are less likely to drive and so rely more on local outlets. And the sheer volume of car and lorry traffic on the busy high street, which is a main road into the city, might block shoppers from visiting and fashionable businesses from setting up in the area.
Population structure plays a part, too. Fully 72% of the population of Kentish Town is white, including a good number of Irish residents—higher than the proportion in London as a whole, at 60% . Unlike the high streets around Peckham and Berixton in south London, which cater for African shoppers who may travel far to reach them, few specialist shops draw people to Kentish Town. " We’re not a destination high street. " sighs one local trader.
Strong opposition of the local residents accounts for part of the reason. Lots of civic groups are active in the area, campaigning against new licenses and the like, says Dan Carrier of the Camden New Journal, a newspaper. A local business association is also good at complaining. Partly because of this, a big supermarket has not yet opened on the high street—though Lidl, a discounter, will set up shop this year.
Soaring house prices in the area might be another brake on the change. Wealthy family buyers mean that some houses once split into flats have been turned back into homes, says Mr. Carrier. The result is fewer shoppers on the high street. Wealthy residents are more likely to get their groceries online or drive to bigger stores. And most will go out to the West End rather than a local restaurant. [br] Which is the reason for the survival of cheaper shops on Kentish Town Road?
选项
A、Social housing provides opportunities for cheaper shops.
B、Victorian Terraces help the survival of cheaper shops.
C、The tourists make up the mainstream consumers of the shops.
D、Car drivers consume in the shops when the road is blocked.
答案
A
解析
事实细节题。由定位段可知,肯特镇有两种类型的房屋:社会住房和维多利亚式排屋。根据上下文的语义关系,第三句主语this应该指代前文中的social housing,而不是复数名词terraces,因此有助于低价店铺生存的是社会住房,而不是维多利亚式排屋;第三句冒号后的内容,也进一步说明议会租户不大可能开车去购物,所以更多的还是依赖于当地商铺,这些都给低价店铺提供了更多的机会,故A)为答案。B)项意思恰恰与A)相反,故排除;C)“游客构成了这些商店的主流消费者”,该段最后一句提到汽车总量和货车流量可能遏制了顾客对商店的光顾,C)表述与此不符,故排除;D)“当道路拥堵的时候,汽车司机会在这些店里消费”与原文不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2803909.html
相关试题推荐
[originaltext]M:ProfessorJohnson’slectureissoboring.Idon’tthinkit’su
[originaltext]M:ProfessorJohnson’slectureissoboring.Idon’tthinkit’su
GeorgeDanielslivesinLondon.Heisawatchmaker.Hisworkcontinuesthe【B
GeorgeDanielslivesinLondon.Heisawatchmaker.Hisworkcontinuesthe【B
GeorgeDanielslivesinLondon.Heisawatchmaker.Hisworkcontinuesthe【B
GeorgeDanielslivesinLondon.Heisawatchmaker.Hisworkcontinuesthe【B
GeorgeDanielslivesinLondon.Heisawatchmaker.Hisworkcontinuesthe【B
GeorgeDanielslivesinLondon.Heisawatchmaker.Hisworkcontinuesthe【B
[originaltext]Cambridgeisabout90kilometersnortheastofLondon.Itiso
[originaltext]Cambridgeisabout90kilometersnortheastofLondon.Itiso
随机试题
Thenuclearageinwhichthehumanraceisliving,andmaysoonbedying,be
HowwouldsomeAsiansstarttheirconversationwhentheymeetforthefirsttime
Thedifferencebetweenaliquidandagasisobvious【46】______theconditions
某桥的多孔跨径总长为878m,此桥按照总长和跨径的分类,应当属于( )。A.特
SometimesIfeelthatbeingthemothero
()糖的变旋现象是指糖溶液放置后,旋光方向从右旋变成左旋或从左旋变成右旋。
男,43岁,抵抗力差,贫血,易反复感染,皮肤黏膜色素沉着明显:生化检查:血糖降低
相对生物利用度是指A.药物在进入体循环前部分被肝代谢B.一种药物的不同制剂在相同
庆于经营者年薪的说法,正确的是()A.经营者的年薪与工作责任,决策风险,经济效
建设工程施工质量验收中分项工程是按()划分的。A、主要工种 B、主要材料 C
最新回复
(
0
)