首页
登录
职称英语
[originaltext] Danish special forces, serving as part of Nato’s counter-pira
[originaltext] Danish special forces, serving as part of Nato’s counter-pira
游客
2023-07-02
64
管理
问题
Danish special forces, serving as part of Nato’s counter-piracy operation freed the crew of cargo ship boarded by pirates off Somalia. They moved in after being assured by the captain that the crew had locked themselves in a safe room, a Nato spokeswoman told the BBC. It seems the pirates escaped to their boat before the troops arrived but the 180m(590ft)vessel was being searched. A second pirate boat in the area was seized by a Russian warship, Nato says.
Questions 1 and 2 will be based on the following news item.
1. What is mainly talked about in the news item?
2. When did the pirates leave the cargo ship?
选项
A、Russian army have freed the crew of a shipseized by Somalia pirates.
B、Danish special forces have captured Somalia pirates on a cargo ship.
C、Somalia pirates have seized the crew of a cargo ship.
D、Danish Special Forces have freed the crew of a cargo ship seized by Somalia pirates.
答案
D
解析
细节题。由文中开头可知,丹麦特种部队,是反海盗组织Nato的一部分,解救了被索马里海盗挟持的货船船员。所以正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2800399.html
相关试题推荐
[originaltext]OnewintereveningMr.Blakewasdrivinginhiscaralongan
[originaltext]WhenIraqtroopsblewuphundredsofKuwaitioilwellsatthe
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]W:It’sreallyabigproblemtoteachourchildrenhowtobehave.
[originaltext]W:It’sreallyabigproblemtoteachourchildrenhowtobehave.
[originaltext]W:It’sreallyabigproblemtoteachourchildrenhowtobehave.
随机试题
Ausefuldefinitionofanairpollutantisacompoundaddeddirectlyorindi
Itisratherimportantforafarmerandanairplanepilottoknow【T1】______
Ourfamilydoctor’sclinic______(位于两条繁忙马路的交汇处).standsatthejunctionoftwobus
[originaltext]M:Hello,here.You’relate.Let’stryfindingaplaceinthedin
患儿,男,5岁。突然出现全身肢体抽搐,伴神志丧失,持续约5分钟,自行缓解。发病前
以下多项式是二次型()。
下列遗嘱形式中,不需要见证人在场见证即具有法律效力的是()。A.口头遗嘱
影响归因的因素包括()(2008-11)A:社会视角 B:自我价值保护倾向
某钢铁企业在国家宏观调控的背景下积极开展调整转型工作以规避风险,下列各项有关应对
男,20岁。3年前无明显诱因渐起孤僻少语,不愿参加集体活动,甚至与父母也很少交流
最新回复
(
0
)