首页
登录
职称英语
[originaltext] It’s been a momentous week for Europe with the rejection — in
[originaltext] It’s been a momentous week for Europe with the rejection — in
游客
2023-07-02
92
管理
问题
It’s been a momentous week for Europe with the rejection — in two referendums in France and then the Netherlands — of the European Union’s new constitution. Many EU leaders say the process of ratification should go on until every country has had its say. Others aren’t so sure. Ten out of the twenty-five countries have already ratified the constitutional treaty, but the French and the Dutch have shocked Europe’s ruling elite. People were opposed to the constitution for a wide variety of sometimes contradictory reasons. For every French voter who wanted more Europe with better social protection there was a Dutch voter who wanted less Europe which cost them less money. For every angry no vote cast in protest against an unpopular government today, there was another cast in fear of an uncertain future tomorrow.
Questions 3 and 4 will be based on the following news item.
3. How many countries have ratified the constitutional treaty?
4. According to the news report, which one is NOT true?
选项
A、Every French voter wanted more Europe with better social protection.
B、Every Dutch voter wanted less Europe which cost them less money.
C、Some would cast their vote in protest against an unpopular government today.
D、There was also another cast in fear of an uncertain future tomorrow.
答案
C
解析
细节题。题目是问哪个不正确。eyshlisteninga中说到,有多少人以拒绝投票来抗议不受欢迎的政府,就有多少人去投票,因为他们害怕未来那种不稳定的社会。故选C,原文是拒绝投票以示抗议,而不是去投票,C选项正好与原文表述相反。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2800319.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenyoulearnaforeignlanguageyoumustlearnmorethanju
[originaltext]Whenyoulearnaforeignlanguageyoumustlearnmorethanju
[originaltext]Youcantelltheageofatreebycountingitsringsbutthes
[originaltext]TheworldwideOrganizationoftheRedCrossstemsfromtheid
[originaltext]TheworldwideOrganizationoftheRedCrossstemsfromtheid
[originaltext]TheworldwideOrganizationoftheRedCrossstemsfromtheid
[originaltext]W:Tom,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy,sure.Anything?W
[originaltext]W:Hello,professorDennis,mynameisSusanAdams.Ireadinuni
[originaltext]M:Remember,youpromisedtohelpmewithmyhomeworkforEnglish
[originaltext]M:Remember,youpromisedtohelpmewithmyhomeworkforEnglish
随机试题
Howmuchapoundaretheseoranges?[br][originaltext]M:Theseorangesarenic
TASKONE—TITLE•Forquestions13—17,matchtheextractswiththetitles,listed
[originaltext]W:Thisroomisfilledwithsmoke.Ican’tevenbreathe.M:I’ms
Lastyearatairportsacrosstheworld,18%offlightsweredelayed,leaving
患者男,47岁。为残根,位于龈上1~1.5mm,叩(-),无松动。患者要求仅修复
“几何风格时期”为什么时期()。A.古风时期 B.荷马时期 C.罗马时期
患者,女,18岁。感冒后身热不甚,干咳无痰,咽干口渴,右脉数大。治疗应首选A.
根据民事法律制度的规定,下列不适用两审终审制度的有()。A.最高法院所作的一审
某35kV架空配电线路,当系统基准容量取100MVA,线路电抗值为0.43Ω时,
A.原发性B细胞缺陷 B.多发性骨髓瘤 C.原发性补体缺陷 D.遗传性血管
最新回复
(
0
)