首页
登录
职称英语
[originaltext] An American government panel has recommended that pregnant wo
[originaltext] An American government panel has recommended that pregnant wo
游客
2023-07-01
81
管理
问题
An American government panel has recommended that pregnant women, health-care workers, children and young adults up to the age of 24 should get priority for the flu vaccine released later this year. But the Advisory Committee on Immunization Practices conceded the policy may change if not enough vaccine is produced by October. Doctor Ann Schuchat of the Center for Disease Control said it is vital for pregnant women who have breathing illness and fever to get early treatment. We think some suitable medicines for them can be lifesaving, and that’s a very important message. We also think it is important for them to get seasonal influenza vaccine, and today the committee recommended that when vaccine is available, and we have a decision to go forward that the pregnant women really out of consider getting the H1N1 vaccine.
3. Who are less necessary to receive the flu vaccinations?
4. Why do pregnant women enjoy the top priority to get vaccine?
选项
A、Because their babies are particularly weak.
B、Because the flu vaccines are too difficult to reach
C、Because the flu vaccines can be lifesaving for them.
D、Because this is the decision made by the committee.
答案
C
解析
新闻中指出,疾病控制中心的Ann Schuchat说一些有用的药物对有呼吸疾病及发烧的孕妇来说就是挽救生命(lifesaving),接种季节性的流感疫苗也是非常重要的,C项复现新闻原词,为答案。A项“她们的婴儿特别虚弱”和B项“获得疫苗十分困难”都没有在新闻中提到。新闻中提到,委员们建议一旦疫苗到达,将首先考虑给孕妇接种流感疫苗。这只是委员们的建议,而不是规定必须这么做,故D项“因为这是委员会作出的决定”错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2800205.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
随机试题
Whentelevisionisgood,nothing—notthetheatre,notthemagazines,ornews
[originaltext]W:Goodmorning,class.TodayIthoughtwewouldtalkaboutsomet
ThesteakhousemaybeAmerica’sgreatestsingleachievement.Sure,there’st
某玩具制造商拟实施包括实现规模经济、针对3岁以下的幼儿设计独有的“幼童速成学习法
陶行知所批评的20世纪初在中国各大城市的幼儿教育机构中存在的“( )”三大弊病
蛇串疮
对氯丙嗪的叙述错误的是A:对体温调节的影响与周围环境有关 B:抑制体温调节中枢
A.v的取值由零开始增大时,杆对小球的作用力不变 B.v的取值由零开始增大时,
房屋之间无上盖的架空通廊不计算建筑面积?()
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
最新回复
(
0
)