首页
登录
职称英语
[originaltext] Are you familiar with large supermarkets? If so, then you pro
[originaltext] Are you familiar with large supermarkets? If so, then you pro
游客
2023-07-01
82
管理
问题
Are you familiar with large supermarkets? If so, then you probably know that almost everything in the market is in a container. Most food is in containers. Even fresh meat is sold in plastic packages. Fresh fruit and vegetables are usually the only food items that don’t come in containers. In fact, almost everything at the supermarket is in a bag, a box, a bottle, a jar, a carton, or a can.
This kind of packaging system is necessary at large supermarkets. Supermarkets buy large quantities of everything. Products must be protected during shipment and they must sit on shelves for long periods of time. Containers, therefore, protect the products. Containers have another function, too. They give information about each product—names, weights, materials, and ingredients, and sometimes pictures of the products. This information is printed on labels or directly on the containers.
But think of this, we never see most of the things we buy at the supermarket until we get home and open the containers. When we go shopping, we look at the labels on the containers. If the container is made of glass or clear plastic, perhaps we could see a little bit of the product. But usually containers completely hide their products. Shoppers must trust the labels.
22. Which of the following is usually not sold in containers at large supermarkets?
23. What are the functions of containers?
24. Which of the following doesn’t need to be printed on labels?
25. Why must shoppers trust labels?
选项
A、Fresh meat.
B、Fresh fruit.
C、Biscuit.
D、Chocolate.
答案
B
解析
原文提到,只有新鲜蔬菜和水果通常是不需要包装的,所以选B。这道题符合“听到什么就选什么”的原则。如果听到的不只一项,则需要在旁边做笔记来帮助判断。听到文中的only,应予以特别注意。极有可能是出题所在。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2800180.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
随机试题
Todaywearesurethatthemailwillbesenteverydaytoourdoor.Butinth
"Thiscompanywillnotbetraininganymorepilotsintheforeseeablefuture,si
Thereleaselastweekofagovernment-sponsoredsurvey,themostcomprehensiv
暮色中,河湾里落满云霞,与天际的颜色混合在一起,分不清哪是流云哪是水湾。也就在这一幅绚烂的图画旁边,在河湾之畔,一群羊正在低头觅食。它们几平没有一个顾得上抬起头
某地上16层、地下1层的现浇钢筋混凝土框架-剪力墙办公楼,如图所示。房屋高度为6
平衡型基金投资者可获得()。 A.适当的利息收益B.普通股的升值收益 C
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
下列关于全自动化控制的人机系统的说法,正确的是()。A.人在系统中充当全过
根据《中华人民共和国防治海岸工程建设项目污染损害海洋环境管理条例》,属于海岸工程
下列关于诉讼管辖的表述正确的是( )。A.第一审重大涉外民事案件应当由中级人民
最新回复
(
0
)