首页
登录
职称英语
[originaltext] The British prime minister announced that the U.S. and Britai
[originaltext] The British prime minister announced that the U.S. and Britai
游客
2023-07-01
67
管理
问题
The British prime minister announced that the U.S. and Britain will organize an investors’ conference to boost the Palestinian economy. The prime minister said it will take place in Bethlehem, on the West Bank, in March or April. The announcement came after he held talks with Palestinian President Mahmoud Abbas at his official London residence. The prime minister says he has been in talks with colleagues on how best to address ways of improving the Palestinian economy, basic facilities’ development and small business plans. He says the Bethlehem conference will send an important signal about the need for investment in job creation and opportunities in the Palestinian areas. Speaking about the Paris Conference, the British prime minister said the pledges made in Paris reflect the international community’s commitment to the Palestinians.
1 When will the investors’ conference be held?
2 What is the news report mainly about?
选项
A、A conference held between Britain, Israel and Palestine.
B、Peace talks held between Israel and Palestine.
C、The international effort to boost economy in Palestine.
D、The political and economic situation in Palestine.
答案
C
解析
主旨题。新闻首句就提到将组织一次投资者会议以支持巴勒斯坦的经济发展,再结合听力原文中出现的关键词economy、business plans、invest-ment等。应该不难得出文章主旨为C项“国际社会共同努力以支持巴勒斯坦的经济发展”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2799599.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
随机试题
Congestedcitiesarefastbecomingtesttubesforscientistsstudyingthei
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysorted
TheEuropeanCourtofHumanRightsruledTuesdaythatAbuQatada,aradical
[originaltext]M:Emily,Iknowyou’vebeenthevictimofacrime.W:Unfortunat
36.[br]Bysaying"Areyouthrough?"theladymeant"______".A、Haveyoufinishe
Thefasttrainingclassforemployeesofstate-ownedenterprises,sponsored
Duringthetraditionalweddingceremony,thebridalcouplepromiseseachoth
标线最薄的是热熔突起振动标线,其突起部分高度为()。A.2-4mm B.
抗甲状腺药物治疗的适应证是( )。A.轻、中度甲亢 B.孕妇甲亢 C.年龄
胸骨左缘第2肋间触及连续性震颤,常见病变为A:动脉导管未闭 B:肺动脉瓣狭窄
最新回复
(
0
)