首页
登录
职称英语
[originaltext] (1)Multi-tasking is doing two or more things at the same tim
[originaltext] (1)Multi-tasking is doing two or more things at the same tim
游客
2023-07-01
74
管理
问题
(1)Multi-tasking is doing two or more things at the same time. Computers are good at multi-tasking. It’s one of the things they’re supposed to do. A lot of people think they are good at multi-tasking. But the sad truth is they are probably not. Our brains on multi-tasking aren’t nearly as good as we think they are. What happens is let’s say you’re working on an activity over here and suddenly now you’re trying to multi-task in another activity.(2)You’re not actually doing both activities at the same time, but, in fact, you’re now diverting your attention from one part of your brain to another part of your brain. That takes tune. That takes resources. That takes brain cells. And what happens over here now is that you’re starting a brand new activitv. So, in fact, you’re probably slower and not nearly as good at doing both activities at the same time.
1. What do we know about multi-tasking from the news?
2. What really happens when a man is doing multitasking?
选项
A、He is actually doing both activities at the same time.
B、He just transfers attention from one task to another.
C、He actually completes the tasks one by one.
D、He needs to activates both halves of his brain.
答案
B
解析
录音中提到,人类大脑其实并不能同时处理两件或多件事情,人们只是将注意力从大脑的一个部分转移到另一个部分,B项含义与此相同,故为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2797571.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Howcanourhistoryteachergiveussuchadifficultassignmen
[originaltext]W:Howcanourhistoryteachergiveussuchadifficultassignmen
[originaltext]M:Haveyouhappenedtobringyourphysicsnotesalong?Imissed
[originaltext]M:Haveyouhappenedtobringyourphysicsnotesalong?Imissed
[originaltext]M:Haveyouhappenedtobringyourphysicsnotesalong?Imissed
[originaltext]M:Haveyouhappenedtobringyourphysicsnotesalong?Imissed
[originaltext]W:Doyouthinkitisaproblemthatpeoplearemovingoutfromt
[originaltext]W:Doyouthinkitisaproblemthatpeoplearemovingoutfromt
[originaltext]W:Doyouthinkitisaproblemthatpeoplearemovingoutfromt
[originaltext]W:Doyouthinkitisaproblemthatpeoplearemovingoutfromt
随机试题
Fornearlytwoyears,MariselaEscobedoOrtizledaone-womancampaigntobr
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
Whatdoesthemansayabouthisnewboss?[br][originaltext]W:Howarethings
Ayearago,monetaryunionlookedasifitwasheadingforcertaindeath,wi
以下不是引起动脉粥样硬化的脂蛋白是A.糖化LDLB.乙酰LDLC.A型LDLD.
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】A公司是一
下面是“研究定滑轮和动滑轮的特点”的实验。 任务: (1)简述定滑轮与动
图示直径为20mm、长5m的管道自水池取水并泄入大气中,出口比水池水面低2m,已
银行监管规定,商业银行总行经银监会批准设立,业务范围经银监会批准后()。A:其分
甲公司期末进行财产清查时,发现如下情况。 请根据资料1-4,逐笔编制甲公司的会
最新回复
(
0
)