首页
登录
职称英语
[originaltext] England is not a big country: from north to south and from ea
[originaltext] England is not a big country: from north to south and from ea
游客
2023-06-30
83
管理
问题
England is not a big country: from north to south and from east to west it is only about three hundred miles across. But for a small country it has a surprisingly wide range of climates. People who have never visited England or who have visited only part of it often make the mistake that it is a very cold and wet country. Except for the summer months of June to September, this is probably true of the north of England and the Midlands. In the south, however, the climate is much more pleasant. One result is that when people retire from their work in the north, they often prefer to move down to the south.
Perhaps the warmest part of the country is the southwest, which consists of the counties of Devon and Cornwall, where palm trees, bamboo and many semitropical plants grow well. Flowers and vegetables ripen as much as a month earlier than those elsewhere. Farmers in the areas gain a higher price for their vegetables and flowers because they are ready earlier. In winter there may be several feet of snow in other parts of England but there will probably be no snow at all in the southwest. This may be one of the reasons why the southwest is one of England’s most popular holiday areas.
19. What’s the distance from the centre of England to the south coast?
20. What is said about the climate of England?
21. Which of the following statements is true according to the passage?
选项
A、Flowers and vegetables from Devon are on the market one month earlier.
B、Farmers in the southwest grow as many vegetables and flowers as farmers elsewhere.
C、People in the southwest have to pay higher price for vegetables and flowers.
D、Vegetables in Cornwall ripen as much as a month earlier than flowers.
答案
A
解析
本题考查对细节的记忆与理解。长句子要在听到主语后将谓语、宾语或表语与原文进行对比,能够匹配的往往是答案。本题选A。其他选项多是利用原文中出现过的词进行干扰。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2797140.html
相关试题推荐
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindang
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindang
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindang
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext]Considerthefactthatcropsgenerallyproduceseveralhundre
[originaltext]Considerthefactthatcropsgenerallyproduceseveralhundre
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(8)Ihaven
随机试题
Wemayhearchildrensay"whathewants?".Thisisanexampleof______.A、interf
Lowlevelsofliteracy(读写能力)andnumeracy(计算能力)haveadamagingimpacton
FAQabouttheSITESInternship(实习)Program1.Whatkindofin
一个汽车出租代理公司的经理计划在下两个星期雇佣柜台帮助人员。经理知道可能出租的汽
A.甲氧苄啶 B.诺氟沙星 C.环丙沙星 D.磺胺嘧啶银 E.磺胺异噁唑
假如能过地心挖一条贯通地球的隧道,忽略空气阻力,隧道里的人如何运动?()A.一直
发起人以不享有处分权的财产出资且公司并不知情,公司善意取得出资财产所有权,原所有
远期汇率反映了货币的远期价值,其决定因素不包括()。A:即期汇率B:两种货币之
共用题干 一般资料:求助者,男性,17岁,高中二年级学生。案例介绍:求助者有一
20世纪60年代通过割裂脑实验证明大脑两半球功能不对称的神经心理学家是()。A
最新回复
(
0
)