首页
登录
职称英语
When retailers want to entice customers to buy a particular product, they ty
When retailers want to entice customers to buy a particular product, they ty
游客
2023-06-30
50
管理
问题
When retailers want to entice customers to buy a particular product, they typically offer it at a discount. According to a new study to be published in The Journal of Marketing, they are missing a【C1】______.
A team of researchers, led by Akshay Rao of the University of Minnesota’s Carlson School of Management, looked at consumers’ attitudes to discounting. Shoppers, they found, much prefer getting something extra free to getting something cheaper. The main reason is that most people are 【C2】______at fractions.
Consumers often 【C3】______to realise, for example, that a 50% increase in quantity is the same as a 33% discount in price. They overwhelmingly assume the former is better value. In an experiment, the researchers sold 73% more hand lotion when it was【C4】______ in a bonus pack than when it carried an equivalent discount.
This numerical blind spot remains even when the deal clearly favor the discounted product. In another experiment, this time on his undergraduates, Mr. Rao offered two deals on loose coffee beans: 33% extra free or 33% off the price. The discount is by far the better proposition, but the【C5】______clever students viewed them as equivalent.
Studies have shown other ways in which retailers can exploit consumers’ innumeracy. One is to confuse them with double discounting. People are more likely to see a【C6】______in a product that has been reduced by 20% , and then by an additional 25% , than one which has been bargain to an equivalent, one-off, 40%【C7】______.
Marketing types can draw lessons beyond just pricing, says Mr. Rao. When advertising a new car’s 【C8】______, for example, it is more【C9】______ to talk about the number of extra miles per gallon it does, rather than the equivalent percentage fall in fuel【C10】______ .
A) bargain I) paid
B) consumption J) persuading
C) convincing K) reduction
D) deduction L) straggle
E) doubtfully M) supposedly
F) efficiency N) trick
G) hopeless O) useless
H) afforded [br] 【C7】
选项
答案
D
解析
空格前为40%,所以空格应填入名词。给出的名词中reduction意为“下降”;deduction意为“扣除”。本句指的是六折,故正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2795495.html
相关试题推荐
特别值得一提的是,司马迁不仅参考皇家的历史记录,还走遍中国求证信息的真伪。Whatisparticularlyworthmentioningisth
WhichAttributesofaFoodProductAreMostImportanttoConsumers?A)Th
WhichAttributesofaFoodProductAreMostImportanttoConsumers?A)Th
WhichAttributesofaFoodProductAreMostImportanttoConsumers?A)Th
WhichAttributesofaFoodProductAreMostImportanttoConsumers?A)Th
WhichAttributesofaFoodProductAreMostImportanttoConsumers?A)Th
WhichAttributesofaFoodProductAreMostImportanttoConsumers?A)Th
WhichAttributesofaFoodProductAreMostImportanttoConsumers?A)Th
WhichAttributesofaFoodProductareMostImportanttoConsumersA)Th
WhichAttributesofaFoodProductareMostImportanttoConsumersA)Th
随机试题
WASHINGTON--consideringtheseriouswarningslatelyaboutInternetviruses(病毒)
Peoplecutpaperwithit.[br]Peoplecanswiminit.C根据句意“人们可以在里边游泳”,即pool。
Whentraveling,youareadvisedtotaketraveler’schecks,whichprovideasecur
所谓制动侧滑,是指汽车制动时()。A.某一轴车轮或两轴车轮发生横向滑移现象
对于具有n个顶点、6条边的图()。A.采用邻接矩阵表示图时,查找所有顶点的邻接顶
A.阴寒凝滞 B.气滞心胸 C.气虚血瘀 D.痰浊内阻 E.气阴两虚心绞
房地产经纪人在项目筹划与地块研究阶段的工作主要包括()。A.项目市场定位
下列各项中,应作为投资性房地产核算的有( )。A.已出租的土地使用权 B.以
某工程,主体结构采用现浇钢筋混凝土框架结构,基础形式为现浇钢筋混凝土筏形基础,地
某地区海拔高度800m左右,35kV配电系统采用中性点不接地系统,35kV开关设
最新回复
(
0
)