首页
登录
职称英语
[originaltext] When you go to a college or high school sports event, you can
[originaltext] When you go to a college or high school sports event, you can
游客
2023-06-30
72
管理
问题
When you go to a college or high school sports event, you can see cheerleaders. Cheerleaders dress in the colors of their team. They jump and dance in front of the crowd and shout the name of their team. Their job is to excite the crowd. Everybody makes a lot of noise. They want their team to win the game.
The first cheerleader was a man. In 1898, Johnny Campbell jumped in front of the crowd at the University of Minnesota and shouted for his team. He shouted, "Hooray Minnesota!" This was the first organized shout, or "yell". For the next thirty-two years cheerleaders were men only. Women were not cheerleaders until 1930.
Today cheerleaders work in teams. They practice special shouts, dances, and athletic shows. Often the women work separately from the men, but cheerleaders are most exciting when men and women work together. The men throw the women high in the air and catch them. The team members climb on each other’s shoulders to make a human pyramid. They yell and dance too. Cheerleaders now have their own contests. Every year there are local, state, and national contests for cheerleaders. The teams make new, faster, and more exciting shows to be the best. And the crowd shouts. They want their cheerleaders to win.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. Where can you see cheerleaders?
23. Who was the first cheerleader?
24. In which year did women begin to be cheerleaders?
25. How do cheerleaders work today?
选项
A、They jump and dance in front of the crowd and shout the name of their team.
B、Their job is to excite the crowd.
C、They want their team to win the game.
D、All of the above.
答案
D
解析
事实细节题。根据短文第一段和第三段可知啦啦队的工作就是使人群兴奋,他们尖叫,跳舞,大声喊叫他们队伍的名字,希望他们队会赢得比赛。故D项All of the above正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2795285.html
相关试题推荐
Onaverage,Americankidsages3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
Onaverage,Americankidsages3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
Onaverage,Americankidsages3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
Onaverage,Americankidsages3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
Anewanalysisoffederalmoneythatpublicschoolsreceiveforlow-incomes
Anewanalysisoffederalmoneythatpublicschoolsreceiveforlow-incomes
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
随机试题
Mr.Hillhadnochoicebuttoresignfromthesalesdirectorposition______sales
Mostpeopleareawarethatoutdoorairpollutioncandamagetheirhealth,bu
SpeedingstarsAnearthecenteroftheMilkyWayBsuggestionthatahugeblackh
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggle(1)___
“建造方法的工业化是当前建筑师和营造商的关键问题,一旦在这方面取得成功,我们的社
银行绩效是商业银行进行()和改进经营绩效的依据,也是银行决策者进行科学决策的前
(2015年真题)关于绩效考核技术的说法,正确的是()。A.绩效考核技术可以划
金属桁架结构的构件中,不包括()。A:横杆 B:上弦 C:下弦 D:腹杆
关于建筑构造,下列说法正确的有()A.六层及六层以下建筑物的阳台栏杆净高不应低
(2020年真题)根据《企业会计准则》,下列费用中,属于间接费用的是()。A.
最新回复
(
0
)