首页
登录
职称英语
[originaltext] Last week, a United Nations report says humans are very likel
[originaltext] Last week, a United Nations report says humans are very likel
游客
2023-06-30
47
管理
问题
Last week, a United Nations report says humans are very likely to the cause of most of temperature increases in the last 50 years. It says global warming is the truth and the world can expect to feel the effects for centuries to come. The Intergovernmental panel on climate change released the report in Pairs at a conference of climate experts. Representatives of more than 100 governments agreed on the findings. This is the most detailed scientific report to date on global warming and the influence of fuel burning and other human activities. The scientists say there is greater than a 90% chance that greenhouse gases are the main cause of rising temperatures and sea levels. The report also links global warming to other changes including increased dryness in some areas and violent storm patterns. The UN panel released its last climate change report 6 years ago. The scientists say the new report is based on studies done since then and stronger agreement on global warming. The new report makes no policy proposals but the aim is to press governments and industries to cut the release of carbon dioxide and other gases blamed for trapping heat.
5. Where was the report released?
6. Which of the following is the main cause of global warming?
7. What does the news item imply about the last report?
选项
A、Fossil fuel.
B、Greenhouse gases.
C、Increased dryness.
D、Violent storm patterns.
答案
B
解析
信息明示题。由green house gases are the main cause of rising temperatures and sea levels.可知,温室气体是造成温度升高和海平面上升的主要原因。故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2795240.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme,Dr.Smith,Istillcan’tfindanymaterialforthe
[originaltext]M:Excuseme,Dr.Smith,Istillcan’tfindanymaterialforthe
[originaltext]M:Excuseme,Dr.Smith,Istillcan’tfindanymaterialforthe
[originaltext]W:IfProf.Thomsonwaswillingtogiveusathree-dayextension
[originaltext]W:IfProf.Thomsonwaswillingtogiveusathree-dayextension
[originaltext]W:IfProf.Thomsonwaswillingtogiveusathree-dayextension
[originaltext]W:IfProf.Thomsonwaswillingtogiveusathree-dayextension
[originaltext]W:IfProf.Thomsonwaswillingtogiveusathree-dayextension
[originaltext]M:Thetaxiiswaitingforus.Let’shurry.W:Waitaminute.I’l
[originaltext]M:Thetaxiiswaitingforus.Let’shurry.W:Waitaminute.I’l
随机试题
Communalnestshaveadvantagesanddisadvantagesforanimalslikevolesandmice
请简述教育学的特点。
旅游主管部门应当自收到申请领队证材料之日起()内,对符合条件的申请领队证人员颁发
关于基金宣传推介材料的禁止性规定,下列说法正确的是( )。A.可以登载基金过去
患儿男,5岁。低钙抽搐需用钙剂治疗,护士从固定位置取出10%葡萄糖酸钙,凭经验不
根据上图,下列关于我国农村用电发电情况的表述,错误的一项是()。A.与
表中与上年同期价格持平的居民消费价格指数是()。 A.2007年1-2
(2017年真题)关于价差套利指令的说法,正确的是()。A.市价指令成交速
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
急性腹膜炎发生严重休克的主要因素为A.水和电解质紊乱 B.血容量减少和吸收大量
最新回复
(
0
)