首页
登录
职称英语
[originaltext] (5)The dry conditions in California are good for people who
[originaltext] (5)The dry conditions in California are good for people who
游客
2023-06-29
75
管理
问题
(5)The dry conditions in California are good for people who like to swim in the Pacific Ocean. Because of the drought, there is less water runoff from cities into the ocean. As a result, the ocean water is cleaner. But pollution remains a problem in other areas, including popular beaches.
(6)People could become infected with a number of diseases from swimming in polluted ocean water. Public health officials are looking for a fast way to identify water quality levels along the California coast. Currently, they use laboratory tests. If the tests show the quality is poor, warning signs are placed along the coastline. But because lab workers need more than a day to test the water, the information on the sign can be outdated.(7)Right now it takes 18 to 24 hours to get those water quality results, but people want to know on the day or when they are going in the water whether or not they can be getting sick. They say the current warning system is not very helpful.
5. What climate conditions benefit the Pacific Ocean swimmers?
6. What is the consequence of swimming in polluted water?
7. How long does it take to get water quality results now?
选项
A、Less than 18 hours.
B、18 to 24 hours.
C、More than 24 hours.
D、More than 48 hours.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2794142.html
相关试题推荐
Globalwarmingisatrendtowardwarmerconditionsaroundtheworld.Partof
Globalwarmingisatrendtowardwarmerconditionsaroundtheworld.Partof
Globalwarmingisatrendtowardwarmerconditionsaroundtheworld.Partof
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtheearthwasaflatd
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtheearthwasaflatd
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtheearthwasaflatd
[originaltext]Asyouknow,therearetoomanystudentstodaywhoistrying
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)