首页
登录
职称英语
[originaltext] [19]Chris is in charge of purchasing and maintaining equipmen
[originaltext] [19]Chris is in charge of purchasing and maintaining equipmen
游客
2023-06-29
43
管理
问题
[19]Chris is in charge of purchasing and maintaining equipment in his division at Taxalong Company. He’s soon going to have an evaluation interview with his supervisor and the personnel director to discuss the work he has done in the past year. Salary, promotion and plans for the coming year will also be discussed at the meeting. Chris has made several changes for his division in the past year. First, he bought new equipment for one of the departments. He has been particularly happy about the new equipment because many of the employees have told him how much it has helped them. Along with improving the equipment, Chris began a program to train employees to use equipment better and do simple maintenance themselves. The training saves time for the employees and money for the company. Unfortunately, one serious problem developed during the year. [20]Two employees that Chris hired were stealing, and he had to fire them. [21] Chris knows that a new job for a purchasing and maintenance manager for the whole company will be open in a few months, and he would like to be promoted to the job. [22]Chris knows, however, that someone else wants the new job, too. Kim is in charge of purchasing and maintenance in another division of the company. She has also made several changes over the year. Chris knows that his boss likes Kim’s work, and expects that his work will be compared with hers.
19. What is Chris’s main responsibility at Taxalong Company?
20. What problem did Chris encounter in his division?
21. What does Chris hope for in the near future?
22. What do we learn about Kim from the passage?
选项
A、Advancement to a higher position.
B、A better relationship with his boss.
C、A better-paying job in another company.
D、Improvement in the company’s management.
答案
A
解析
短文说克里斯知道过几个月会有一个负责整个公司设备的购买与维护的职位空出来,而他希望能被提升到这个岗位上。也就是说他想得到一个更高的职位(克里斯目前只是负责部门设备的购买和维修),因此答案为A。B“与老板的关系更好”、C“在另一家公司更高工资的工作”和D“公司的管理得到提升”的关键词relationship with his boss,better-paying job以及company’s management在短文中均没有提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2792943.html
相关试题推荐
[originaltext]AlectureratXidianUniversityinXi’an,Shaanxiprovince,
[originaltext]Dostudentsthinkbestwhenontheirfeet?(19)Anewstudyb
[originaltext]Dostudentsthinkbestwhenontheirfeet?(19)Anewstudyb
[originaltext]M:So,Anita,we’retalkingaboutmoney.W:OK.M:Ihavesomequ
[originaltext]M:So,Anita,we’retalkingaboutmoney.W:OK.M:Ihavesomequ
[originaltext]M:OK,Tini,(11)youweresayingthatyouenjoybeingastudent.
[originaltext]M:OK,Tini,(11)youweresayingthatyouenjoybeingastudent.
[originaltext]M:OK,Tini,(11)youweresayingthatyouenjoybeingastudent.
[originaltext]M:OK,Tini,(11)youweresayingthatyouenjoybeingastudent.
[originaltext]China’sfertilityindustrycouldbenefitnowthattheChinese
随机试题
Inthesentence"Hewasfoundwanderingalongthecitystreet",theitalicized
InJulyof1970,theWhiteHouseandCongressworkedtogethertoestablis
Thecentralproblemoftranslatinghasalwaysbeenwhethertotranslatelite
普通话中,去声的调值为?()A.55 B.35 C.51 D.214
某试验员采用灌砂法测量路基压实度,试验得出试坑材料的湿密度为2.35g/cm3,
下列关于资产配置的说法,错误的是()。A.战略性资产配置策略以不同资产类别的收
以下哪项不是便秘的常见原因A、食滞胃肠 B、阳虚寒凝 C、阴津亏损 D、腹
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
下列金融机构中,属于银行业金融机构的是( )。A.信托投资公司 B.金融租赁
甲、乙两宗相邻地块,甲宗地价值为50万元,乙宗地价值为40万元。合并后的房地产价
最新回复
(
0
)