首页
登录
职称英语
[originaltext] When the tsunami hit southern Thailand last year hundreds of
[originaltext] When the tsunami hit southern Thailand last year hundreds of
游客
2023-06-29
70
管理
问题
When the tsunami hit southern Thailand last year hundreds of Burmese migrants working in beach front hotels were among the victims.
Thai officials have identified 80 Burmese migrant workers among the dead. [3]But they believe several of the more than 800 unidentified bodies are likely to be Burmese. Thousands of Burmese migrant workers are employed along Thailand’s Andaman Sea coast—a source of cheap labor for contractors who often overlook the need to register the workers. [4]Those who survived the tsunami often found their jobs, homes and belongings were gone, and that they were unable to get government aid. Adisorn Kurdmongkol, a Thai labor activist, says the disaster called attention to the problems the Burmese migrants faced even before the tsunami.
3. How many unidentified bodies are likely to be Burmese?
4. What happened to the surviving Burmese after last year’s tsunami?
选项
A、Several.
B、80.
C、More than 800.
D、Several hundred.
答案
A
解析
新闻提到,泰国官方已经确认80名缅甸工人在海啸中丧生。同时,在800多具没有确定身份的遇难者尸体中,泰国官方认为其中有一些为缅甸人(several of the…)。故A正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2792928.html
相关试题推荐
[originaltext]AlectureratXidianUniversityinXi’an,Shaanxiprovince,
[originaltext]AlectureratXidianUniversityinXi’an,Shaanxiprovince,
[originaltext]AlectureratXidianUniversityinXi’an,Shaanxiprovince,
[originaltext](16)AccordingtofiguresreleasedbyChina’sNationalBureau
[originaltext](16)AccordingtofiguresreleasedbyChina’sNationalBureau
[originaltext]M:So,Anita,we’retalkingaboutmoney.W:OK.M:Ihavesomequ
[originaltext]M:So,Anita,we’retalkingaboutmoney.W:OK.M:Ihavesomequ
[originaltext]M:OK,Tini,(11)youweresayingthatyouenjoybeingastudent.
[originaltext]M:OK,Tini,(11)youweresayingthatyouenjoybeingastudent.
[originaltext]China’sfertilityindustrycouldbenefitnowthattheChinese
随机试题
Advancementinthearmyisoftengiventothepersonwho______.A、callsattentio
Wantaglimpseofthefutureofhealthcare?Takealookatthewaythevari
Opinionpollsarenowbeginningtoshowareluctantconsensusthat,whoever
Thecommunication【T1】______ofemployeesandtheimportanceofcommunication
A.adaptB.approachC.capabilitiesD.cluesE.consistently
培养为社会和国家服务的人才的高等教育目标所体现的价值观是()A.个人本位 B
“现实是此岸,理想是彼岸,中间隔着湍急的河流,行动则是架在川上的桥梁。”这个比喻
患者男,40岁。右侧阴囊疼痛6小时,疼痛剧烈,恶寒发热,查体可见右侧阴囊肿胀,皮
关于巴比妥类药物理化性质表述正确的是A、巴比妥类药物加热易分解 B、含硫巴比妥
下列关于信度的说法,错误的是()。A.信度系数介于0~1之间 B.信度系
最新回复
(
0
)