首页
登录
职称英语
[originaltext] These days, German government has been criticized for not doin
[originaltext] These days, German government has been criticized for not doin
游客
2023-06-29
72
管理
问题
These days, German government has been criticized for not doing enough to commemorate the 100th anniversary of World War I . Germany has spent less on events than some other European countries. And the events which have taken place have been seen as halfhearted by critics.
Traditionally in Germany the First World War is overshadowed by the Second World War. History teaching in Germany schools tends to focus on the crimes of the Nazis rather than what happened a generation earlier. And since 1954 there’s been a strong aversion in Germany to anything that might be seen as glorifying militarism. So many people here are uncomfortable with any anniversary of a war or a battle.
There’s still some disagreement among historians about who was responsible for World War I . But having spent the last 70 years making up for Nazi guilt, many Germans have little appetite to now take on the blame for the First World War, too.
3. What makes the German government be criticized recently?
4. What’s the attitude of German people towards militarism?
选项
A、Indifferent.
B、Opposed.
C、Neutral.
D、Numb.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2792339.html
相关试题推荐
[originaltext]Mr.Stevensonwastheownerofageneralappliancestore.He
[originaltext]Mr.Stevensonwastheownerofageneralappliancestore.He
[originaltext]Mr.Stevensonwastheownerofageneralappliancestore.He
[originaltext]Approximately90%ofpeopleintheworldarenaturallyright-
[originaltext]Areyoulookingforagoodrelationshipwithsomeonespecial?
[originaltext]Areyoulookingforagoodrelationshipwithsomeonespecial?
[originaltext]ASouthAfricanbusinessmanisrefusingtoleaveCroatiaunti
[originaltext]ASouthAfricanbusinessmanisrefusingtoleaveCroatiaunti
[originaltext]TheWorldCarnivalissettostartitssecondfunfairinBeij
[originaltext]TheWorldCarnivalissettostartitssecondfunfairinBeij
随机试题
Readthetextbelowaboutabusinessletterwrittentothesolesupplier.
【B1】[br]【B8】A、whateverB、wheneverC、howeverD、whoseverA在本句中,作者说,不管你选择何种个人生活准则
生活成本livingexpenses
这就是他五年前住过的房子。Thisisthehousewherehelivedfiveyearsago.
[audioFiles]audio_eusm_j38_001(20082)[/audioFiles]A、She’llbeawayfromtheoff
男性,68岁。查体:中上腹触及一3cm×4cm×6cm肿块,质硬,表面不平,形状
下列氨基酸中哪些有分支侧链A.缬氨酸 B.异亮氨酸 C.组氨酸 D.色氨酸
(2020年真题)某制造业企业采用机器工时比例分配制造费用,2019年11月
某县有35万人口,其中农村居民占90%,现欲作农村居民AIDS感染情况及其影响因
抢救新生儿时,宜将抢救台温度调至( )A.33~34℃ B.26~28℃
最新回复
(
0
)