首页
登录
职称英语
Impressionism is a form of art that began in the 1870’s. When you look close
Impressionism is a form of art that began in the 1870’s. When you look close
游客
2023-06-29
69
管理
问题
Impressionism is a form of art that began in the 1870’s. When you look closely at an impressionist painting, you see little dots of different colored paints. When you move away from the picture, the dots of colors【C1】______together, and the painting looks as it has light playing on the people and【C2】______in the picture. Impressionist art is different from traditional art. Traditional painters were interested in the form of objects. The impressionists were interested in light and color. The impressionist painters wanted to paint natural light that was【C3】______and bright. They tried to【C4】______the feeling of pure sunshine in their paintings.
When【C5】______artists mixed paints, they could not create the feeling of bright, natural light. Therefore, instead of【C6】______colors, the impressionists used small dots of pure colors. The viewers’ eyes put these unmixed colors together the same way they add color in light together. When you look at an impressionist painting, it feels the same as when you look at an object in lively, natural sunlight. Traditional painters worked inside. Impressionist painters worked outside because they wanted to paint the【C7】______of sunlight on objects.
Monet, for example, made a【C8】______of paintings of a haystack. Every morning he went to a field with eight or ten paintings. All day, he sat in front of a haystack painting. Every hour he worked on a different picture. All of these paintings are pictures of the haystack, but they do not look the same. Monet made his paintings【C9】______from the changing of nature, especially from different hours of sunlight. His study of the haystack is an hour-by-hour【C10】______of the artistry (艺术性) of light.
A. mixing B. record C. objects D. effect
E. series F. miracle G. express H. discovering
I. traditional J. precisely K. directly L. lively
M. blend N. registering O. fashionable [br] 【C9】
选项
答案
K
解析
此处需要填入副词。前文提到印象派画家注重光和色彩,可知此句要说明莫奈根据自然的变化来作画,由此可知directly符合上下文。而太阳光每小时的不同变化并不能体现“精确”之义,因此可排除precisely。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2792080.html
相关试题推荐
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
随机试题
Whilelongwalksaregreat,campingforseveraldaysisabetter,more【C1】__
SinceearlyNovember,casesofH1N1havecontinuedtodeclinenationwide,an
BasictoanyunderstandingofCanadainthe20yearsaftertheSecondWorld
C
男性,45岁,不规则发热3个月,伴右下腹胀痛。颈部可见蜘蛛痣,肝肋下4cm,质硬
在肝内代谢可生成酮体的是A.葡萄糖B.脂肪酸C.核苷酸D.磷酸肌酸E.氨基酸
国际劳工组织的最高权利机关是()。A.国际劳工组织理事会 B.国际劳工局 C
位于第一跖趾关节赤白肉际处的穴位是( )。A.太白 B.束骨 C.侠溪
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
居民搬迁入户调查评价包括()。A.地方民政部门负责超转人员的管理安置落实情
最新回复
(
0
)