首页
登录
职称英语
[originaltext] One day, John was doing some shopping in the market when he n
[originaltext] One day, John was doing some shopping in the market when he n
游客
2023-06-27
35
管理
问题
One day, John was doing some shopping in the market when he noticed a beautiful young woman there. She was very well dressed and he watched her as she walked round, looking at the fruit and vegetables which were for sale. The market was very crowded, but[201this woman was so graceful that she stood out in the crowd. "She looks like a film star," thought John to himself. Suddenly a thief ran through the crowd and seized the woman’s bag and ran away. She screamed. John ran as quickly as he could to the nearest phone box. He dialed 999. "Please, come to the market square at once," he asked the police, "A thief has run off with a lady’s bag." John then returned to the market to try to calm the young woman. However, the thief had already returned and was talking to the young woman. They explained to John that they were only making a film.
19. What was John doing when he saw the young woman?
20. What made the woman stand out in the crowd?
21. Why did the thief return?
选项
A、He was arrested by the police.
B、He was acting in a film.
C、He had taken the woman’s bag by mistake.
D、He was only making a joke.
答案
B
解析
短文最后一句说“他们只是在拍电影”,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2788205.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hi,Mr.JohnsoaWhendoyouusuallygetup?M:[8]Iusuallyge
[originaltext]HSBCsaysallitsonlinebankingservicesareoperatingatfu
[originaltext]HSBCsaysallitsonlinebankingservicesareoperatingatfu
[originaltext]Newtougheralcoholguidelineshavebeenpublishedwhichredu
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
随机试题
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic"T
[originaltext]Manyyearsago,IreadthatJamesA.Michener,who,at40,wo
GOAD:PROVOKED::A、conjecture:premeditatedB、asphyxiate:suffocatedC、espy:
OfalltheemployedworkersintheUnitedStates,12.5millionarepartofa
[originaltext]W:Davidisplayingacomputergame.M:Shouldhedothatwhenth
[originaltext]M:Hi,Jenny,whyareyoustilleatingwhileyouareusingtheco
激发客户寻找理财师服务的动因往往是因为客户自身的情况的一些变化,其中不包括(
内部言语
设立股份有限公司必须具备的条件有()。 Ⅰ.发起人符合法定人数 Ⅱ.符合最
目前,我国人民币实施的外汇制度是()。 A.有管制的浮动汇率制度 B.固定汇
最新回复
(
0
)