首页
登录
职称英语
[originaltext] When it comes to dieting, losing weight fast holds some appea
[originaltext] When it comes to dieting, losing weight fast holds some appea
游客
2023-06-27
53
管理
问题
When it comes to dieting, losing weight fast holds some appeal. Maybe that’s why U.S. News & World Report has added a Fast Weight-Loss Diet category to its annual rankings of best diet plans. And one of the diets that comes out on top is the Health Management Resources (HMR) program.
HMR is a meal replacement diet that can be done on your own at home or under medical supervision. Instead of made-at-home meals, dieters can order low-calorie milk, soups, nutrition bars and multigrain cereal.
The U.S. News reviewers say the plus side to the HMR diet is its quick-start option and the convenience of having meals delivered to you. The down side is "the milk lacks variety," and it’s tough to eat out while on this diet.
"A common misunderstanding is that losing weight quickly is not healthy, not sustainable, and will just lead to future weight re-gain," wrote Carol Addy, the chief medical officer at HMR, in a release. But she says, to the contrary, "numerous studies demonstrate that following a lifestyle change program which promotes fast initial weight loss can result in better long-term success."
5. What is the HMR program?
6. What is the advantage of HMR program?
7. What’s the common misunderstanding about losing weight fast?
选项
A、The food is made by medical workers.
B、The food is healthier than made-at-home meal.
C、The food is delivered to dieters directly.
D、Dieters can order a variety of food.
答案
C
解析
新闻中间部分提到HMR program的利弊,新闻用的是plus side“好处”和down side“坏处”,其中好处包括试用该项目很快捷(quick-start option),而且很方便,可以送到你手上(convenience of having meals delivered to you),故C正确。新闻中有提到,HMR的膳食是在医疗指导下制作的(under medical supervision),并不是说直接由“医护人员制作”,A曲解文意。新闻并没比较HMR与家庭自做的菜哪个更健康,B排除。新闻中用the milk lacks variety来表明食物品种不丰富,D所说与此相反。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2788045.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext]Considerthefactthatcropsgenerallyproduceseveralhundre
[originaltext]Considerthefactthatcropsgenerallyproduceseveralhundre
[originaltext]Thisletterishandwritten,anditisbyasurvivoroftheTi
[originaltext]Thisletterishandwritten,anditisbyasurvivoroftheTi
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(8)Ihaven
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(8)Ihaven
[originaltext]Anyideawhattheworld’sbestknownEnglishlanguageis?Bef
随机试题
Mr.andMrs.Jonesseldom(不常)gooutintheevening,butlastSaturday.Mrs.Jo
[originaltext]WeknowthenthatintheUS,it’sthejobofCongresstorevi
Thetextilemillhasover8,000workers,______arewomen.A、eightypercentoftho
RichardSatava,programmanagerforadvancedmedicaltechnologies,hasbeen
[originaltext]M:Ihavebeenstudyingtoomuchandneedachange.SoI’vejust
ResolvingConflictinaMulticulturalEnvironmentI.Definitionofculture
按照评价对象,环境影响评价可以分为规划环境影响评价和( )。A.生态环境影响评
界限含水率可以()。A.评价各种土的状态 B.评价粘性土的状态 C.评价砂
某高层综合楼地上4层,地下2层,建筑高度为25m,首层和二层为卡拉OK厅,三层为
甲公司、乙公司于5月1日签订1份买卖合同。6月1日,甲公司按约
最新回复
(
0
)