首页
登录
职称英语
[originaltext] Good afternoon. This is Diane Martinet with the midday news o
[originaltext] Good afternoon. This is Diane Martinet with the midday news o
游客
2023-06-26
65
管理
问题
Good afternoon. This is Diane Martinet with the midday news on KALF. Fires in California continue to burn out of control, and several small towns in the forests near San Francisco are still in danger. One of the greatest dangers to the 500 firefighters, however, comes not from the fires, but from poison plants in the forest. Many firefighters have got skin problems after touching the plants, and at least three have had to go to the hospital for treatment for their skin problems.
NASA, the National Aeronautics and Space Agency, today announced in Florida that the next space shuttle mission has been canceled. The mission was scheduled for an 11:30 a. m. takeoff on Tuesday. However, the flight has been canceled because of problems with the spaceship’s central computer system. NASA technicians noticed the computer problems during last-minute checks.
Seven teenager computer specialists have been arrested by police in New Jersey. After taking an advanced computer course at school, the seven boys, all from Princeton, New Jersey, illegally obtain top-secret information from government computers in Washington. They also started to use their home computers to access telephone networks.
In New York, the value of the dollars stayed the same today. But in Tokyo, the dollar fell dramatically. At the end of the day, it was worth 83 yen, compared to 88 yen yesterday.
16. What does the midday news on KALF say about fires in California?
17. What do we learn about many of the firefighters?
18. What do we learn from the news about the space shuttle mission?
19. What do we learn about the seven boys in New Jersey?
选项
A、They have been hospitalized.
B、They have got skin problems.
C、They were Choked by the thick smoke.
D、They were poisoned by the burning chemicals.
答案
B
解析
细节辨认题。第一则新闻提到,500名消防员参与了灭火工作,然而给消防员带来伤害的并不是大火,而是森林里有毒的树木,许多消防员因接触了这些树木而引起皮肤疾病。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2785840.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Cheers,Shirley.W:Cheers,Paul.Whatalovelyplaceforabu
[originaltext]M:Doyouthinkthere’sdiscriminationagainstwomeninEnglandto
[originaltext]M:Doyouthinkthere’sdiscriminationagainstwomeninEnglandto
[originaltext](5)TheEguptiangovernmenthasannouncedplanstobuildane
[originaltext](3)TheAustralianpopulationisexpectedtoreach24million
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtheearthwasaflatd
[originaltext]Asyouknow,therearetoomanystudentstodaywhoistrying
随机试题
Whoisthewoman?[br][originaltext]M:Excuseme,areyouSallyHarrison’ssi
Youwere______byyourabsenceyesterday.A、mercifulB、conscientiousC、conspicuo
Bankingisaboutmoney;andnootherfamiliarservicesorcommoditiesarouse
[originaltext]W:Right,well,inthestudiothismorning,forourinterviewspo
Jenny:Hey,Rosy!IheardthatyouaregoingtoTheMalltoday.Rosy:【D1】______
[originaltext]JaneBrownhasbeenmarriedfor12years.Shehasthreechild
救治期间禁用中枢兴奋剂的是A.氨基甲酸酯类中毒 B.香豆素类中毒 C.三环类
下列关于基金的期末可供分配利润的说法正确的是()。 A.指期末可供
下列选项中,属于整个投标文件精髓的是()。A.工程概述 B.监理依据和监理工作
路面透水性排水基层施工中,在连续长纵坡坡段或凹形竖曲线路段,排水层内渗流的自由水
最新回复
(
0
)