首页
登录
职称英语
[originaltext] According to a survey on reading conducted in 2001 by the U.
[originaltext] According to a survey on reading conducted in 2001 by the U.
游客
2023-06-26
46
管理
问题
According to a survey on reading conducted in 2001 by the U. S. National Education Association, young Americans say reading is important, more important than computers and science.(20)Over 50% of the 12- to 18-year-olds interviewed said they enjoy reading a lot. 79% find it stimulating and interesting. And 87% think it is relaxing. About 68% of those surveyed disagree with the opinion that reading is boring or old-fashioned. Over half the teenagers interviewed said they read more than ten books a year. The results also showed that middle school students read more books than high schoolers.(21)Over 66% of teens like to read fiction, such as novels and stories. Only 26% were interested in non-fiction, such as history books. 64% of students listed reading stories about people my own age as their favorite topic.(21)Mysteries and detective stories came second on the list at 53% . Just under 50% said they were interested in reading about their own culture and tradition. Of the teenagers who participated in the survey, 49% said that libraries are where they get most of their books. However, many complain that their school libraries do not have enough up-to-date interesting books and magazines. Even though many teenagers in the U. S. enjoy reading, they still have other interests.(22)When asked which activity would be the most difficult to give up for a week, 48% said listening to music. TV would be difficult to give up for 25% of those surveyed.
20. What does the survey on teenager reading show?
21. What books are most popular among teenagers according to the survey?
22. What activity do teenagers find the most difficult to give up for a week?
选项
A、The majority of them think it less important than computers.
B、Many of them consider it boring and old-fashioned.
C、The majority of them find it interesting.
D、Few of them read more than ten books a year.
答案
C
解析
短文开头提到了美国国家教育协会2001年开展的针对阅读的调查结果,美国年轻人认为阅读比计算机和科学更重要,其中超过50%的12到18岁的受访者表示非常喜欢阅读,79%的受访者认为阅读能够激励人且很有趣,87%的受访者认为阅读可以让人放松,大约68%的受访者不同意“阅读让人感到厌烦或者过时”的说法。由此可知,大多数人认为阅读很有趣,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2785810.html
相关试题推荐
Readingleadershipliterature,you’dsometimesthinkthateveryonehasthep
Readingleadershipliterature,you’dsometimesthinkthateveryonehasthep
Readingleadershipliterature,you’dsometimesthinkthateveryonehasthep
Readingleadershipliterature,you’dsometimesthinkthateveryonehasthep
Arecentglobalsurveyof2,000high-net-worthindividualsfoundthat60%we
Arecentglobalsurveyof2,000high-net-worthindividualsfoundthat60%we
Arecentglobalsurveyof2,000high-net-worthindividualsfoundthat60%we
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtheearthwasaflatd
[originaltext]Asyouknow,therearetoomanystudentstodaywhoistrying
随机试题
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]W:Today’sarts
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
Despiteacoolingoftheeconomy,hightechnologycompaniesarestillcrying
[originaltext]Thefront-runnerinthepresidentialelectioninHaitiRenePre
【B1】[br]【B8】A、factB、aspectC、viewpointD、fashionB本句意思是:能够做出个人的自由选择是社会的很基本的…。
血细胞的发育一般可分成_________、_________、_________
在社区的构成要素中,()总是有形无形地为社区居民提供着比较系统地行为规范,不同
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
A.雌二醇 B.黄体酮 C.甲睾酮 D.醋酸泼尼松 E.苯丙酸诺龙上述哪
主要设备到货后,()应共同验收。(A)建设部门、运输部门、用户三方人员(
最新回复
(
0
)