首页
登录
职称英语
[originaltext] Have you ever dreamed of having a fashionable watch of great
[originaltext] Have you ever dreamed of having a fashionable watch of great
游客
2023-06-26
61
管理
问题
Have you ever dreamed of having a fashionable watch of great value? A small watchmaker in Switzerland in 1922 designed the first automatic watch to show the day, month, and date. Only seven of these splendid watches were ever made and these watches were almost lost to history. Today, it is so hard to get an original watch that some watch historians are even willing to offer $200,000 for one.
These watches attracted a lot of people for their splendid colour, fashionable style, and new uses in the 1920s. The owners of the watches were admired and set apart from the crowd. Because the number of the original watches is very limited, owning such a watch will make you feel very special.
Today, you are offered the same kind of watch with improvement. It has a 24 jewel mechanical movement, the kind desired by watch collectors. The watchmaker has made the movement of the watch much more modern with an automatic rotor so that the watch never needs to be wound by hand. To get a watch in such a perfect design means to get a chance to know a piece of watch-making history and to wear such a watch will show your personal taste and social position.
You can get the watch either in person or by mail all at an affordable price. You will also receive good service from the watch seller. If you are not satisfied with the watch after you get it, you may simply return it within 30 days. Don’t miss the chance to realise your dream.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. Why are the original automatic watches valuable?
24. Which feature of the improved watch awakes watch collectors’ desire to get one?
25. What does the passage encourage the readers to do?
选项
A、Buy the watch.
B、Return the watch.
C、Wear the watch.
D、Receive the service.
答案
A
解析
前三个选项都与watch有关,而D)却没有提到,为答案的可能性较小。再根据文中提到的To geta watch in such…taste and social position可知,短文鼓励读者买手表,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2784260.html
相关试题推荐
[originaltext]Theinjurytothebraincausedbyablowhappenswhenthebra
[originaltext]Theinjurytothebraincausedbyablowhappenswhenthebra
[originaltext]AmandaLaMunyonlivesinOklahoma.Sheis14yearsold.She
[originaltext]AmandaLaMunyonlivesinOklahoma.Sheis14yearsold.She
[originaltext]Sayyougetintobed,preparedforahealthysevenoreighth
[originaltext]W:Hello,thisisMaryspeaking.M:Hi,Mary.ThisisOwen.W:Ah
[originaltext]M:Cindy,whatishappinessinyourmind?W:Whyask?It’sadiff
[originaltext]M:Cindy,whatishappinessinyourmind?W:Whyask?It’sadiff
[originaltext]M:Cindy,whatishappinessinyourmind?W:Whyask?It’sadiff
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot
随机试题
(After)hertwo-weekvacationwas(over),Dorothyregretted(tospend)somuchm
Whichofthefollowingcanbestdescribeherpersonality?[br][originaltext]Sh
Everyyearwhenthefluis()I’mboundtogetsick.A、gettingaroundB、comingaro
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
()是能发出声响的水力驱动报警装置。A.补偿器 B.延迟器 C.水力警铃
A.2V B.4V C.6V D.8V
有关肺炎链球菌下列说法不正确的是()A.肺炎链球菌革兰染色阳性B.肺炎链球菌革
房地产经纪人员必须有完善的知识结构,这一知识结构的核心内容包括( )。A.法律
赋予新组建的机构的功能包括( )。A.该部门是否完全履行了自己的职责,做到尽职
和一个人的愿望相联系并指向未来的想象叫()。 (A)幻想(B)幻觉 (C
最新回复
(
0
)