首页
登录
职称英语
[originaltext] Most summer school courses in Britain last for two to four we
[originaltext] Most summer school courses in Britain last for two to four we
游客
2023-06-26
56
管理
问题
Most summer school courses in Britain last for two to four weeks. During that time, students live either with a British family, or at the school, or in a hotel. They have about 15 hours of lessons every Monday to Friday usually in the mornings. Each school has a lot of different courses. Some are for beginners and others are for intermediate or advanced students. The lessons are fun; the classes are small and the teachers are all from English-speaking countries. But summer school students don’t just speak English in the classroom. They are in Britain, so they speak and read and hear it outside too. That’s why they learn so quickly and why a summer school course is really a holiday. Only one third of each course is taught in the classroom. The rest takes place during a busy afternoon and evening timetable of visits, sports and games. These activities help everyone to make new friends, have fun and improve their English.
19. What kind of course do summer schools offer?
20. Why do summer schools arrange visits and other activities for the students?
21. Why do students in summer schools learn quickly?
选项
A、Because they all work very hard.
B、Because their teachers are all native speakers of English.
C、Because they learn not only in but also out of class.
D、Because they are all advanced students.
答案
C
解析
细节题。短文中明确提到,夏令营的学生不仅在课堂上说英语(speakEnglish),他们身处英国,在外面的听、说、读也都用英文(speak and readand hear it outside too),这就是为什么他们学得这么快,由此可知答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2783795.html
相关试题推荐
[originaltext]Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea
[originaltext]Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea
[originaltext]Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea
[originaltext]ForalongtimeAmericanspreferredthingswhichweremasspr
[originaltext]ThomasTommyCarterisaplantscientistinNorthCarolina.H
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
随机试题
TheUNcommissionofinquiryonEastTimorhasfoundevidencethat______.[br]
WhatisthetotalnumberofstudentsatDeepSpringCollege?[originaltext]
StepsinStartingaUsedBabyEquipmentBusiness1.Justlik
【S1】[br]【S9】At→In搭配错误。inthesameway为固定搭配,表示“以同样方式”。
在中国的大城市,道路过度拥挤和交通阻塞很常见,严重影响了人们的出行、日常生活和身体健康。造成这些现象的原因主要有以下两个:一是城市规模的迅速扩大,造成城
在入侵检测系统中,事件分析器接收事件信息并对其进行分析,判断是否为入侵行为或异常
作为商业银行日常风险管理手段的有效补充,压力测试具有的主要功能包括()。 Ⅰ.
膜剂中,除药物、成膜材料外,常加甘油或山梨醇作为A.润滑剂B.抑菌剂C.脱膜剂D
原发性下肢静脉曲张的病因是A:深静脉阻塞 B:下肢深静脉瓣膜功能不全 C:下
谷胱甘肽的作用包括A.维持疏基酶活性 B.防抗坏血酸氧化 C.解毒作用 D
最新回复
(
0
)