首页
登录
职称英语
[originaltext]Most of us still have lots of photographs sitting around from the
[originaltext]Most of us still have lots of photographs sitting around from the
游客
2023-06-25
66
管理
问题
Most of us still have lots of photographs sitting around from the days when we used cameras, not telephones, to take pictures. There are probably many photos stored away that we do not look at and may never see again. But these images, representing memories from our past, do not have to be lost. (19)Google has created a tool to help bring these forgotten pictures back to life in very high quality.
The recently-launched PhotoScan app works the same as an image scanner. But this software program uses the camera on your phone to capture images as digital copies. It is a quick and easy way to save old photos without having to spend money on new equipment. The PhotoScan app uses new technology to improve the capturing process. This makes it possible to take a picture of a photo with a camera phone, without glare, a common problem.
(20)After opening the app, the user first positions the desired photo within the camera’s frame. When this is done, (21)four small circles appear in different places over the photo. The user then moves the phone over each of the circles, which change color after the process is complete. And that’s it! The app finds the edges of the photo, straightens the image, and puts it in the right position while removing glare. From this point, the pictures can easily be saved to the Google Photos app or somewhere else. If you do have Google Photos, images are organized by face or place and can easily be searched. The release of PhotoScan came at the same time as some changes to the Google Photos app.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19.What’s the purpose of PhotoScan app?
20.What’s the first step after opening the app?
21.How many circles appear in different places over the photo?
选项
A、14 circles.
B、10 circles.
C、4 circles.
D、6 circles.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2781590.html
相关试题推荐
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
[originaltext]M:Hello.Ineedtotalkwithsomeoneaboutmydriver’slicense.
[originaltext]Fifteenyearsago,Japaneseengineersastonishedtheworldwi
[originaltext]Fifteenyearsago,Japaneseengineersastonishedtheworldwi
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)