首页
登录
职称英语
[originaltext]W: You know what? I read a story in the newspaper about a man who
[originaltext]W: You know what? I read a story in the newspaper about a man who
游客
2023-06-24
37
管理
问题
W: You know what? I read a story in the newspaper about a man who won one million dollars in the lottery.
M: What good luck! These days, I seem to have nothing but bad luck.
W: Well, you wouldn’t feel sorry for yourself when you hear what happened to the lucky man. After winning the money, he quit his job, bought houses and cars for himself and his family, and started his own business. But he’s not the business type. A few years later, his company went bankrupt. Now, he has lost all his money and his wife left him.
M: That’s too bad.
W:(13)This is yet another story of good fortune turning sour. Actually many lottery winners have sad endings. What appears to be fortune may lead to misfortune and what appears to be misfortune may lead to fortune.
M: You’re right. I have a friend Bill who was paralyzed from the neck down in a car accident. After a period of depression and despair,(14)he decided to stop feeling sorry for himself and take to writing which he used to be interested in at college. Now he is a columnist for several newspapers and he also starts a website to help people with handicaps.
W: That’s inspiring. I always admire people who have the courage to face up to life’s challenges.
M: Yeah. Misfortune doesn’t have to stop us from living a happy life.(15)If you keep a positive attitude and don’t give up in the face of misfortune, you can turn tragedy into triumph.
13. What does the lottery winner’s story tell us?
14. What did Bill do after he got paralyzed?
15. What should people do when facing misfortune?
选项
A、He complained about his misfortune all day long.
B、He picked up his interest to fight with misfortune.
C、He established a website to share his experience.
D、He applied for a job as a columnist for newspapers.
答案
B
解析
事实细节题。本题问的是Bill瘫痪后做了什么。对话中男士提到,自己的朋友Bill因车祸瘫痪,经过一段时间的消沉绝望,他重新振作起来并开始重拾写作兴趣,最后成为几家报纸的专栏作家,并创建网站帮助残疾人。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2777395.html
相关试题推荐
[originaltext]I’mgladtoseesomanyofyouhere.We’vebecomereallyalar
[originaltext]I’mgladtoseesomanyofyouhere.We’vebecomereallyalar
[originaltext]I’mgladtoseesomanyofyouhere.We’vebecomereallyalar
[originaltext]Somediseasesareinfectious—likecoldsandfluButwhatabou
[originaltext]Somediseasesareinfectious—likecoldsandfluButwhatabou
[originaltext]M:Hello.Ineedtotalkwithsomeoneaboutmydriver’slicense.
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
随机试题
Ahalfhourbeforetesttime,Iwasafraidtolookinthemirror.ButIhad
Ontheroadmotoristsshouldbeawareofcyclistsandbe______towardsthem.[20
【S1】[br]【S9】India,∧Japan→and按照英语的习惯,如果有并列的几个名词,则在各个名词后加上逗号,并在最后一个名词前加上连词and。
[originaltext]W:Hello.15thDistrictOfficerMaryspeaking.M:Help.Yeah,uh
"Iwanttocriticizethesocialsystem,andtoshowitatwork,atitsmost
患儿女,4个月零22天,因发现面色苍白3个月入院,无出血倾向,无发热,无咯血及黑
治疗肺热咳嗽,当选用的药物是A、黄柏 B、大黄 C、黄芩 D、黄连 E、
尿本-周蛋白阳性提示( )。A.急性肾炎 B.急性白血病 C.多发性骨髓瘤
6、移动电缆接头一般应停电进行。如必须带电移动,应先调查该电缆的历史记录,由有经
地方政府债券发行时,全场投标量小于招标量时,按照低利率优先的原则对投标逐笔募入,
最新回复
(
0
)