首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Have you ever noticed advertisements recently?M: Not yet. Is
[originaltext]W: Have you ever noticed advertisements recently?M: Not yet. Is
游客
2023-06-23
26
管理
问题
W: Have you ever noticed advertisements recently?
M: Not yet. Is anything new?
W: Yeah.(9)Some advertisements say " Learn a foreign language in six weeks, or get your money back!" "From the first day your pronunciation will be excellent. Just send. . . " and so on.
M: A few people try to learn a language fast by studying for six or more hours a day. Do you think it is a very effective way to learn a foreign language?
W: No.(10)It is most effective to learn the language in the country where it is spoken. There you come into contact with it all the time.
M: I can’t agree with you more. But most people can’t afford this, and for many of them, it is not necessary.
W: However, foreign language, especially English, is an indispensable part of our life. People need the language to do their work better.(11)For example, scientists and doctors need to be able to read books and reports in foreign languages. So they should spare a lot of time to learn the language.
M: Yes. They have to. If people can’t learn the language in its native land, it is a little more difficult for them to learn. Of course, it’s impossible for everyone to go abroad.(12)And we can achieve great success as long as excellent ways of language learning are adopted.
W: Besides, perseverance is very important. We should accumulate what we learn gradually and put them into practice.
9. What can we learn from the advertisements?
10. What is the most effective way to learn a foreign language according to the woman?
11. Why do scientists and doctors have to learn foreign languages?
12. How can most people learn a foreign language successfully according to the man?
选项
A、People can learn a foreign language perfectly in a short time.
B、Learning a foreign language needs hard work and persistence.
C、Mother tongue is the only simple language to learn.
D、Radio and TV programs contribute to mastering a language.
答案
A
解析
推理判断题。本题问的是我们能从广告中了解到什么。对话开始女士便提到,有些广告说六周内能学会一门外语,否则退款,也有的说从一开始便拥有完美发音。综合以上内容可知,广告宣传的内容是人们可以在短时间内学好一门外语。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2776987.html
相关试题推荐
ProfessorSmithrecentlypersuaded35people,23ofthemwomen,tokeepadi
[originaltext]M:I’mphoningupaboutthisjobyouadvertisedinthepaper.Thi
[originaltext]M:I’mphoningupaboutthisjobyouadvertisedinthepaper.Thi
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]W:Steve,canyoutellmehowlongyou’vebeenapubowner?M:We
[originaltext]W:Steve,canyoutellmehowlongyou’vebeenapubowner?M:We
[originaltext]W:Steve,canyoutellmehowlongyou’vebeenapubowner?M:We
[originaltext]M:AceEmploymentAgency.Goodmorning.W:Goodmorning.Iwonder
[originaltext]M:AceEmploymentAgency.Goodmorning.W:Goodmorning.Iwonder
随机试题
Jimmyearnshislivingby______worksofartinthemuseum.A、recoveringB、restori
HowtoEatWellA)WhydosomanyAmericanseattonso
专家表示,从开学第一天起,学生就该把大学看作职业生涯的开始,想想自己未来毕业时需要的技能,然后每年都学习一些,今后才能更容易地找到工作。Accordingto
PASSAGETWO[br]Whatdoesthephrase"alevelplayingfield"inParagraph6mea
网络设计过程包括逻辑网络设计和物理网络设计两个阶段,各个阶段都要产生相应的文档,
下列名称不是国际基本单位的是()A.秒 B.千克 C.米 D.牛
1998-9.寒邪致病,症见肢体屈伸不利,是由于 A.寒为阴邪,易伤阳气B
A.寒者热之 B.热者寒之 C.阴阳双补 D.阳病治阴 E.阴病治阳阴偏
用于管道内的灭菌消毒的给水处理设备是()。A.电子水处理器 B.水质净化器
编制资产负债表时,需根据有关总账科目期末余额分析,计算填列的项目有()。A、货币
最新回复
(
0
)