首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Welcome to our studio, Mr. Johnson.(9)You know this is a progr
[originaltext]W: Welcome to our studio, Mr. Johnson.(9)You know this is a progr
游客
2023-06-23
46
管理
问题
W: Welcome to our studio, Mr. Johnson.(9)You know this is a program for the common people to know about the government plans. Would you like to answer some questions that the netizens concern most?
M: Certainly. Go ahead, please.
W: What is the government going to do about these people who haven’t got jobs?
M: Well, we have every intention of making sure that every possible step is taken.(10)First of all, we’ll halt the increase in the unemployment figures, and secondly we’ll try to provide a meaningful and worthwhile job for every man and woman in the country.
W: What about the traffic problems in the centre of the town?
M: I’m glad you brought that up. I think so many people now are concerned about the problems of the environment. It is essential that each one of us realize the responsibility we all have in fighting against pollution.(11)Thus, measures must be taken to encourage people to go to work by bus, and don’t drive cars unless it’s necessary.
W: The last question. Is the government going to do something for the old age pensioners?
M: Of course we are.(12)The retired people of today are the people who built this country, who made it what it is. Both the government and communities should give respect to them.
W: OK. Thank you very much for joining us in the program. For listeners, if you want to know more about government plans or if you have suggestions for our program, please contact us. See you, Mr. Johnson.
M: See you.
9. What is the main purpose of the program?
10. What’s the government going to do with unemployment problems?
11. What should people do to tackle traffic problems?
12. How does the man evaluate the old age pensioners?
选项
A、Take buses to work more often.
B、Develop new technology to handle pollution.
C、Take the responsibility for buying fewer vehicles.
D、Reduce the production of vehicles.
答案
A
解析
事实细节题。本题问的是人们应该如何解决交通问题。男士在回答关于交通的问题时提到,每个人都应该意识到自己肩负着与污染作斗争的责任,他认为应该鼓励人们乘坐公交车上下班,必要时才开私家车。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2776971.html
相关试题推荐
[originaltext]KatharineGrahamgraduatedfromtheUniversityofChicagoin1938
[originaltext]KatharineGrahamgraduatedfromtheUniversityofChicagoin1938
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.Som
[originaltext]W:Oh,I’mfedupwithmyjob.M:Hey,thereisaperfectjobfor
[originaltext]M:Mary,Ihopeyouarepackedandreadytoleave.W:Yes,I’mpa
[originaltext]M:Mary,Ihopeyouarepackedandreadytoleave.W:Yes,I’mpa
[originaltext]M:Mary,Ihopeyouarepackedandreadytoleave.W:Yes,I’mpa
[originaltext]InFebruarylastyear,mywifelostherjob.Justassuddenly,th
[originaltext]InFebruarylastyear,mywifelostherjob.Justassuddenly,th
[originaltext]"Lovingachildisacircularbusiness.Themoreyougive,themo
随机试题
ByChristmasI______inthisofficefortenyears.A、willworkB、willbeworking
ElleWoodshasitall.She’sthepresidentofhersorority,aHawaiianTropi
图示受扭空心圆轴横截面上的切应力分布图中,正确的是:
患者,男,41岁,养鸡专业户。两天来体温39℃,伴随鼻塞、流涕、咳嗽咽痛,体征可
患者,男,5岁.无明显诱因出现左膝关节巨大血肿伴剧烈疼痛与功能障碍,有血友病家族
女性,30岁,婚后6年不孕。妇科查体:无腹水,卵巢双侧囊实肿块6~7cm,不活动
终身学习是教师专业发展的持续动力。( )
股票、债券等属于( )。A.商品证券 B.货币证券 C.资本证券 D.商
医疗单位开具麻黄碱单方制剂处方每次不得超过A.1d常用量B.3d常用量C.7d常
关于屋面防水卷材施工,以下描述正确的有( )。A.先进行细部构造处理,再铺大面
最新回复
(
0
)