首页
登录
职称英语
[originaltext] When I turned 12, I worked summers at my father’s small brick
[originaltext] When I turned 12, I worked summers at my father’s small brick
游客
2023-06-22
34
管理
问题
When I turned 12, I worked summers at my father’s small brick cleaning business. I remember the harsh acid smell of the cleaning solution and the scraping sound of stiff iron brushes against rough brick. It was tempting to hurry a job— just finish. But anybody who worked for Thomas Kahoon had to meet his standards, and that included me. If I messed up, he made me stay late until I got it right. My father wasn’t being mean. He demanded the same of himself. Every brick he cleaned on a house stood out like a red jewel in a white setting. It was his signature. In 1970, when I was 20, I got married and moved out of my parents’ modest place into a housing project. Drugs and gang violence were just beginning to plague the projects. Some of my friends went to jail. Some were killed. My wife Verllen was 18 and nobody gave our marriage a chance. But we believed in each other and our faith made us strong. When we married, I worked as a stock clerk at Southwest Super Foods. It was hard, tedious work. Each Friday night a truck came, with cases of food that had to be unloaded, priced, and placed on shelves. Most of stock clerks try to get Friday night off. But I was always ready to work. By Saturday morning, all the cans and jars in my aisle were replaced with the labels facing smartly out, like a line of soldiers on review. That was my signature. I took pride in the job nobody wanted.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What do we learn about the speaker’s father?
20. What does the speaker say about the housing project?
21. What do we learn about the speaker as a stock clerk?
选项
A、He is a harsh person.
B、He is mean to others.
C、He is very demanding in his work.
D、He usually works very late.
答案
C
解析
推理判断题。短文中提到,任何为讲话者的父亲工作的人都必须符合他的标准,这也包括讲话者。如果讲话者搞砸了,他就让讲话者做到很晚,直到讲话者把事情做好。讲话者的父亲并不刻薄,他对自己也有同样的要求,他清扫的每一块砖,都像一颗在白色背景下闪闪发光的红宝石。由此可知,讲话者的父亲对工作要求很高。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2772787.html
相关试题推荐
[originaltext]Mostkidsaremuchbetterthantheirparentsatprogrammingt
[originaltext]Mostkidsaremuchbetterthantheirparentsatprogrammingt
[originaltext]Someoftheplanet’smostpreciousanimalsandplantsaredis
[originaltext]Someoftheplanet’smostpreciousanimalsandplantsaredis
[originaltext]Someoftheplanet’smostpreciousanimalsandplantsaredis
[originaltext]Fortwenty-fiveyears,Iwasafull-timethief,specializing
[originaltext]Fortwenty-fiveyears,Iwasafull-timethief,specializing
[originaltext]"Gototheplaygroundandhavefun",parentswilloftensayt
[originaltext]Doyourememberatimewhenpeoplewerealittlenicerandge
[originaltext]Doyourememberatimewhenpeoplewerealittlenicerandge
随机试题
AsIregardit,youcanwidenthe______oftheseimprovementsthroughyouracti
______Iunderstandwhatyousay,Ican’tagreewithyouontheoriginofhumanki
Despitethebrouhaha(骚动)overstolene-mailsfromtheUniversityofEastAngl
系统开发过程中的( )属于质量控制活动。A.质量标准制定 B.质量审计 C
1940年8月20日~1941年1月24日,八路军总部在华北发动了一次大规模对日
鼻渊病人,可见的症状是( )。A.鼻孔咽喉干燥 B.鼻塞流浊涕 C.鼻流浊
判断骨髓铁的储存,尤其是怀疑为储存铁降低或缺铁时,更有诊断价值的是A.血片B.骨
下列关于资本的说法中,正确的是()。A.经济资本也就是账面资本 B.会计
在税收优惠中,准予纳税人从其某种合乎奖励规定的特殊支出,以一定的比例或全部从应纳
延伸预测法包括哪些方法?
最新回复
(
0
)