首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Good morning, Mr. Lee. May I have a minute of your time?M: Su
[originaltext]W: Good morning, Mr. Lee. May I have a minute of your time?M: Su
游客
2023-06-22
21
管理
问题
W: Good morning, Mr. Lee. May I have a minute of your time?
M: Sure, Catherine. What can I do for you?
W: (12) I’m quite anxious about transferring over to your college. I’m afraid I won’t fit in.
M: Don’t worry, Catherine. It’s completely normal for you to be nervous about transferring schools. This happens to many transfer students.
W: Yes, I know. But I’m younger than most of the students in my year, and that worries me a lot.
M: Well, you may be the only younger one in your year, but you know, (13) we have a lot of after-school activities you can join in. And so, this way, you’ll be able to meet new friends of different age groups.
W: That’s nice. I love games and hobby groups.
M: I’m sure you do. So you’ll be just fine. Don’t worry so much and try to make the most of what we have on offer here. (14) Also, remember that you can come to me anytime of the day if you need help.
W: Thanks so much. I definitely feel better now. As a matter of fact, I’ve already contacted one of the girls who’d be living in the same house with me and she seemed really nice. I guess living on campus, I’ll have a chance to have a closer circle of friends since we’ll be living together.
M: All students are very friendly with new arrivals. Let me check who would be living with you in your flat. Okay. There are Hannah, Kelly and Bree. (15) Bree is also a new student here like you. I’m sure you two will have more to share with each other.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. Why does Catherine feel anxious?
13. What does Mr. Lee encourage Catherine to do?
14. What does Mr. Lee promise to do for Catherine?
15. What do we learn about Catherine’s schoolmate Bree?
选项
A、Most of her schoolmates are younger than she is.
B、She simply has no idea what school to transfer to.
C、There are too many activities for her to cope with.
D、She worries she won’ t fit in as a transfer student.
答案
D
解析
浏览四个选项,从选项中的younger,has no idea,too many activities,worries,transfer student等词可推测,此题与某人面临的问题有关。题干问的是为什么凯瑟琳感到很焦虑。对话开头部分提到女士对于转到男士的学校,感到十分焦虑,因为她怕自己不能适应。故答案为D。对话中提到女士很担忧,因为她比同级的大多数学生年龄小,A项(她的大多数同学都比她小)与对话内容意思相反,故排除。B项(她不知道要转到哪所学校)与对话内容不符,因为对话开头女士已明确说明要转到男士所在的学校,故排除。C项(她要应对的活动太多了)对话中未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2771870.html
相关试题推荐
[originaltext]M:So,Susan,doyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:
[originaltext]W:Goodmorning,Dr.Smith.I’mnotsurewhetheryoucanhelpme
[originaltext]M:Excuseme,isthistheaddepartment?W:Sureis.CanIhelpy
[originaltext]M:Excuseme,isthistheaddepartment?W:Sureis.CanIhelpy
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(12)Ihave
[originaltext]W:Hi!John,whatdoyouusuallydoonweekends?Ifeelsobored
[originaltext]M:Hi.Ihaveareservationfortonight.MynameisCharlesNelso
[originaltext]M:Hi.Ihaveareservationfortonight.MynameisCharlesNelso
[originaltext]M:Hi.Ihaveareservationfortonight.MynameisCharlesNelso
[originaltext]M:Hi,Diana.I’msurprisedtoseeyouonthecitybus.Yourcar
随机试题
SportswearManufacturersAssociationofAmerica(SMAA)
Youwillnowreadashortpassageandthenlistentoatalkonthesametopic.Y
[originaltext]Andnow,ifyou’llwalkthisway,[9-1]ladiesandgentlemen,the
[originaltext]IntheUnitedStatesmanyhavebeentoldthatanyonecanbeco
Itisanunfortunatefactoftoday’slifethatmostpeoplearegrowingupun
[originaltext]W:Hi,John.Howarethingsgoing?M:Oh,hi.Fine.Howaboutyou
Asavolunteer,JohnApollosislosingweight—theold-fashionedway—byeating
以下与呼吸困难无明显关系的疾病为A.脑出血 B.大量腹腔积液 C.急性一氧化
黄赤交角的存在,使得地球位于公转轨道的不同位置时,太阳光线直射点的纬度位置不同。
某采石厂开采地点距国道大桥16.7m,1987年采矿由村办企业转为乡镇企业,王某
最新回复
(
0
)