首页
登录
职称英语
共用题干 What Makes a Soccer Player Great?S
共用题干 What Makes a Soccer Player Great?S
最全题库
2022-08-02
38
问题
共用题干What Makes a Soccer Player Great?
Soccer is played by millions of people all over the world,but there have only been few play-ers who were truly great.How did these players get that way—was it through training and prac- tice,or are great players“born,not made”?First,these players came from places that have had famous stars in the past-players that a young boy can look up to and try to imitate.In the history of soccer,only six countries have ever won the World Cup-three from South America and three from western Europe .There has never been a great national team-or a really great player-from North America or from Asia.Second,these players have all had years of practice in the game. Alfredo Di Stefano was the son of a soccer player,as was Pele.Most players begin playing the game at the age of three or four.
Finally,many great players come from the same kind of neighborhood—a poor,crowded area where a boy's dream is not to be a doctor,lawyer,or businessman,but to become a rich,famous athlete or entertainer. For example,Liverpool,which produced the Beetles,had one of the best
English soccer teams in recent years.Pele practiced in the street with a“ball”made of rags.And George Best learned the tricks that made him famous by bouncing the ball off a wall in the slums of Belfast.
All great players have a lot in common,but that doesn't explain why they are great. Hundreds of boys played in those Brazilian streets,but only one became Pele.The greatest play-ers are born with some unique quality that sets them apart from all the others.According to the author,which of the following statements is true?A: Great soccer players are born,not made.B: Truly great players are rare.C: Only six countries have ever had famous soccer stars.D: Soccer is the least popular sport in North America and Asia.
选项
According to the author,which of the following statements is true?
A: Great soccer players are born,not made.
B: Truly great players are rare.
C: Only six countries have ever had famous soccer stars.
D: Soccer is the least popular sport in North America and Asia.
答案
B
解析
Truly great players are rare:真正棒的球员是很少的。答案在文章的第一句:全世界有许许多多人踢足球,可是踢得真正棒的球员只是极少数人。
skills:技巧。tricks出现在第二段的最后一个句子中。根据句子的意思,该词表达的是“技巧”的意思。该题是考查根据上下文猜词的能力。
many geat soccer players come from poor areas:许多很棒的足球球员都来自贫困地区。第二段的第一个句子说到,许多很棒的球员都来自同一种聚居区——一种贫困的、拥挤的……地区。
the greatest players are born with some unique quality:最棒的球员的某种独特的素质是与生俱来的。这个子句引自文章的最后一个句子“The great players are born with some unique quality that sets them apart from all the others”。
his height:身高。“身高”在文章中没有提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1504207.html
本试题收录于:
综合C题库综合类分类
综合C
综合类
相关试题推荐
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
随机试题
Whattodonow?Schoolofficialsaroundthecountryareaskingthatquestion
【S1】[br]【S6】D从句子结构看,此处应为动名词;从语境和句意可以看出,空格所在句说明“大使会帮助在国外旅游的美国人处理一些麻烦事”,由此可推测,在这
[originaltext]W:YoulinedupforfootballticketsonSunday,didn’tyou?Were
[audioFiles]audio_eufm_j12_001(20082)[/audioFiles]A、Theyneedtomakemoreeffo
在没备工程监理招标投标活动中,发布招标信息后,招标人应(),并在行政监督部门
铝芯电线,由于其重量轻,通常用于()。A.家庭和办公室照明 B.需柔性连接的
A.健脾养心 B.健脾养胃 C.健脾温胃 D.健脾益阴 E.健脾温阳归脾
下列哪种学习策略属于元认知策略中的计划监控( )A.设置学习目标 B.列提纲
用于阴虚火旺所致的口腔炎症的是A.复方鱼腥草片 B.锡类散 C.栀子金花丸
不属于彩色三要素的是()A.亮度 B.饱和度 C.色度 D.色调
最新回复
(
0
)