首页
登录
职称英语
共用题干 第三篇Citizen ScientistsUnderstanding
共用题干 第三篇Citizen ScientistsUnderstanding
最全题库
2022-08-02
81
问题
共用题干第三篇
Citizen Scientists
Understanding how nature responds to climate change will require monitoring key life cycle events一
flowering,the appearance of leaves and the first frog calls of the spring一all around the world.But ecologists
can't be everywhere so they're turning to non-scientists,sometimes called citizen scientists,for help.
Climate scientists are not present everywhere.Because there are so many places in the world and not
enough scientists to observe all of them,they're asking for your help in observing signs of climate change
across the world.The citizen scientist movement encourages ordinary people to observe a very specific
research interest一birds,trees,flowers budding,etc.and send their observations to a giant database to be
observed by professional scientists.This helps a small number of scientists track a large amount of data that they
would never be able to gather on their own.Much like citizen journalists helping large publications cover a
hyper-local beat,citizen scientists are ready for the conditions where they live in.All that's needed to become
one is a few minutes each day or each week to gather data and send them in.
A group of scientists and educators launched an organization last year called the National Phenology
Network."Phenology"is what scientists call the study of the timing of events in nature.
One of the group's first efforts relies on scientists and non-scientists alike to collect data about plant
flowering and leafing eveiy year.The program,called Project BudBurst,collects life cycle data on a variety of
common plants from across the United States.People participating in the project一which is open to every-
one一record their observations on the Project BudBurst website.
"People don't have to be plant experts一they just have to look around and see what's in their neighbor-
hood,"says Jennifer Schwartz,an education consultant with the project."As we collect these data,we'll be
able to make an estimate of how plants and communities of plants and animals will respond as the climate
changes."In"All that's needed to become one…(Paragraph 2)",what does the word"one"stand for?A:A citizen journalist.B:A citizen scientist?C:A scientist.D:A citizen.
选项
In"All that's needed to become one…(Paragraph 2)",what does the word"one"stand for?
A:A citizen journalist.
B:A citizen scientist?
C:A scientist.
D:A citizen.
答案
B
解析
短文第一段提到科学家们不可能观察每一个地方的气候变化的现象,所以邀请普通人 为他们观察、收集信息。
短文第二段讲到,平民科学家运动鼓励普通人根据自己的兴趣来观察某一个特定的方 面,并把他们的观察结果发送到一个巨大的数据库来供专业科学家研究。结合选项,可知答案 为B。
短文第二段最后一句话的后半部分“所要做的仅仅是每天或每周抽出几分钟的时间来 收集数据并发送到数据库”可知,"one”是针对citizen scientist来说的。
全文都在讲述普通人参与科学项目的研究,只有A选项不符合题意。其他选项都能在 文中找到。
短文最后一段指出,通过收集数据,我们就能够估算出气候变化对植物和生物群落会 有怎样的影响。所以选D。第5部分:补全短文
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1503909.html
本试题收录于:
综合C题库综合类分类
综合C
综合类
相关试题推荐
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
随机试题
Whileanti-slaverysentimenteventuallydictatedpolicyinboththeUnitedS
Agrowingnumberofpsychotherapistsare______ideasthathavedominatedtheir
Thewriterclaimsthathistheoryis______.[br]Thebestproofagainstman’si
[originaltext]Man:Goodmorning,areyouMr.Johnson’ssecretary?Woman:Yes,I
下列句子中,词性活用得当的有( )。A.在心的深处,他似乎很怕变成张大哥第二—
下列选项中,( )是指特定主体通过提高企业经营管理水平、商品质量、服务质量和商
园艺师使用某种技术让同一株仙人掌上长有不同颜色的仙人球,这种技术是().A.扦插
The_______isdesignedaccordingtothem
肺心病原因中,不包括A.肺动脉栓塞 B.间质性肺炎 C.硅肺 D.慢性硬变
根据我国证券从业人员资格管理的有关规定,年满18周岁,具有高中以上文化程度和完全
最新回复
(
0
)