首页
登录
职称英语
共用题干 第二篇 Across the English Chan
共用题干 第二篇 Across the English Chan
免费题库
2022-08-02
65
问题
共用题干<p> 第二篇
Across the English Channel
To swim across the English Channel takes at least nine hours.It's a hard work and it makes you short of breath.To fly over the Channel takes only twenty minutes(as only as you're not held up at the airport),but it's an expensive way to travel.You can travel by hovercraft if you don't mind the noise,and that takes forty minutes.Otherwise you can go by boat,if you dreams of being able to drive to France in your own car."Not possible",you say.Well wait a minute.People are once again considering the idea of a Channel tunnel or bridge.
This time,the Greater London Council is looking into the possibility of building a Channel link straight to London.A bridge would cost far more than a tunnel, but you would be able to go by rail or by car on a bridge,whereas a tunnel would provide a rail link only.
Why is this idea being discussed again?Is Britain becoming more conscious of the need for links with Europe as a result of joining the EEC(欧共体)?Well, perhaps. The main reason, though,is that a tunnel or bridge would reach the twenty square kilometers of London's disused dockland(船坞地).A link from London to the continent would stimulate trade and re-vitalize(使······重新具有活力)the port, and would make London a main trading center in Europe. With a link over the Channel,you could buy your fish and chips in England and be able to eat them in France while they are still warm!</p>A tunnel would be_________.A:less expensive to be built than a bridge B:more expensive to be built than a bridgeC:less expensive to be built than a railD:more expensive to be built than a rail
选项
A tunnel would be_________.
A:less expensive to be built than a bridge
B:more expensive to be built than a bridge
C:less expensive to be built than a rail
D:more expensive to be built than a rail
答案
A
解析
第二段提到“建桥的成本比建隧道高得多”,所以选A。
第二段提到“隧道却只能行驶火车”,所以选C。
第三段提到“伦敦20平方公里废弃的船坞地”,所以选A。
第三段提到“伦敦与欧洲大陆的连接将刺激贸易,使港口恢复生机,使伦敦成为欧洲重要的贸易中心”,即使伦敦更加繁荣。所以选D。
第一段介绍“游泳穿越英吉利海峡至少需要9小时”,所以A项是错误的。第一段结尾提到“人们正在重新考虑建造海底隧道或海底桥”,说明建造海底隧道的想法不是新的,所以B项是错的。比较各种穿越海峡的方式所花费的时间,可以得出游泳穿越海峡是最困难的,所以C项是对的。第三段提到“隧道或者桥将通往伦敦20平方公里废弃的船坞地”,并不只是到达海岸,所以D项是错的
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1503557.html
本试题收录于:
综合C题库综合类分类
综合C
综合类
相关试题推荐
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
随机试题
[img]2021m3x/ct_ve01004002m_eyyjsbreada_0160_202103[/img]Toparaphrase18
[originaltext]W:Bob,canyoutellmewhatpercentageoftheUnitedStatespopu
Problemscausedby______nationalityhavetobeproperlycopedwith.A、mutualB、
Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetriumphofevilis
技术规程、安全操作规程等技术性较强的安全生产规章制度,由()签发。A.厂长 B
嵌入式微处理器MPU一般是通过地址总线,AB.数据总线,DB.和控制总线,CB.
正常血涂片中,裂红细胞A.<1% B.<2% C.<3% D.<4% E
HLA分子分为A.—类B.二类C.三类D.四类E.五类
李某为甲有限责任公司的股东,其对公司的出资是10万元人民币。现李某因急需用钱,拟
根据《规划环境影响评价条例》,对规划进行环境影响评价,应当分析、预测和评估的内容
最新回复
(
0
)