首页
登录
职称英语
共用题干 第一篇Electronic TeachingThe potentia
共用题干 第一篇Electronic TeachingThe potentia
免费题库
2022-08-02
71
问题
共用题干第一篇
Electronic Teaching
The potential of closed-circuit television and other new electronic teaching tools is so great that it is fascinating to visualize"the school of tomorrow".
Televised lessons will originate from a central building having perhaps four or five master studios. The lessons will be carried into classrooms all over a city,or even an entire country.
After a televised lesson has been given,the classroom teacher will take over for the all-important"follow-up"period.The students will ask any troublesome questions,and difficult points will
be cleared up through discussion.
The teacher in the classroom will have additional electronic tools.On the teacher's desk,the traditional chalk and erasers will have been replaced by a multiple-control panel and magnetic tape players.The tape machines will run pre-recorded lessons which pupils will follow by headphones. The lessons will be specifically geared to the students' levels of ability.For instance,while the class as a whole studies history,each student will receive an individual history lesson,directed to his particular level of ability.
Should question arise,the students will be able to talk directly to the teacher on individual intercoms without disturbing the rest of the class.In this way,the teacher will be able to conduct as many as three classes at the same time.
With the rapid development of computer science,students will be aided with specially prepared multi-media software to study their subjects better. Homework will possibly be assigned and handed in via electronic mail system. Students can even take examinations on their computer linked with the teachers' and get the score instantly.They will get certificates or diplomas if they pass all the required examinations. Experts believe that this type of education will be very popular in the years ahead.If there are questions,the students will_______.A:talk to the teacher through"intercoms"B:raise their hands and wait for the answerC:discuss them with the rest of the classD:solve the problems all by themselves
选项
If there are questions,the students will_______.
A:talk to the teacher through"intercoms"
B:raise their hands and wait for the answer
C:discuss them with the rest of the class
D:solve the problems all by themselves
答案
A
解析
根据是第二段第一句:Televised lessons will originate from a central building having perhaps four or five master studios.
根据是第三段第一句:After a televised lesson has been given, the classroom teacher will take over for the all-important"follow-up"period.
根据是第四段第四、五句:The lessons will be specifically geared to the students' levels of ability.For instance,while the class as a whole studies history,each student will receive an individual history lesson,directed to his particular level of ability.
根据是第五段第一句:Should question arise, the students will be able to talk directly to the teacher on individual intercoms without disturbing the rest of the class.
见最后一段。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1502572.html
本试题收录于:
综合B题库综合类分类
综合B
综合类
相关试题推荐
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
随机试题
Inviewofthis,diversity,itisdifficulttodefinemodernartinawaytha
InthepastthirtyyearsIranhasbeendoingsecretlythenuclearenrichmentwor
[audioFiles]audio_ehbm_j46002(20082)[/audioFiles]A、Pleaseopenthedoor.B、Don’
依据国家电网公司变电检测通用管理规定,指导、监督、检查、考核地市公司、省检修公司
土地使用权出让合同由( )与土地使用者签订。A.市人民政府 B.县人民政府
噻嗪类利尿药中,属于水溶性的药物是()A.氯噻嗪 B.氢氯噻嗪 C.苄
(2021年真题)个人投资者从基金分配取得的下列收入中,需要由基金管理企业代扣代
个人取得的下列所得中,应计算缴纳个人所得税的是()。A.保险赔偿款 B.职工
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
伤寒病的肠道病变特点是A.溃疡愈合后形成瘢痕引起肠狭窄 B.形成与肠长轴平行的
最新回复
(
0
)