首页
登录
职称英语
共用题干 第一篇Electronic TeachingThe potentia
共用题干 第一篇Electronic TeachingThe potentia
资格题库
2022-08-02
107
问题
共用题干第一篇
Electronic Teaching
The potential of closed-circuit television and other new electronic teaching tools is so great that it is fascinating to visualize"the school of tomorrow".
Televised lessons will originate from a central building having perhaps four or five master studios. The lessons will be carried into classrooms all over a city,or even an entire country.
After a televised lesson has been given,the classroom teacher will take over for the all-important"follow-up"period.The students will ask any troublesome questions,and difficult points will
be cleared up through discussion.
The teacher in the classroom will have additional electronic tools.On the teacher's desk,the traditional chalk and erasers will have been replaced by a multiple-control panel and magnetic tape players.The tape machines will run pre-recorded lessons which pupils will follow by headphones. The lessons will be specifically geared to the students' levels of ability.For instance,while the class as a whole studies history,each student will receive an individual history lesson,directed to his particular level of ability.
Should question arise,the students will be able to talk directly to the teacher on individual intercoms without disturbing the rest of the class.In this way,the teacher will be able to conduct as many as three classes at the same time.
With the rapid development of computer science,students will be aided with specially prepared multi-media software to study their subjects better. Homework will possibly be assigned and handed in via electronic mail system. Students can even take examinations on their computer linked with the teachers' and get the score instantly.They will get certificates or diplomas if they pass all the required examinations. Experts believe that this type of education will be very popular in the years ahead.Which of the following statements about the function of the teacher in the teaching process is true?A:The teacher will not need to be involved.B:The teacher will still have to play an important role.C:The teacher will only need to press buttons.D:The teacher will be completely replaced by electronic tools.
选项
Which of the following statements about the function of the teacher in the teaching process is true?
A:The teacher will not need to be involved.
B:The teacher will still have to play an important role.
C:The teacher will only need to press buttons.
D:The teacher will be completely replaced by electronic tools.
答案
B
解析
根据是第二段第一句:Televised lessons will originate from a central building having perhaps four or five master studios.
根据是第三段第一句:After a televised lesson has been given, the classroom teacher will take over for the all-important"follow-up"period.
根据是第四段第四、五句:The lessons will be specifically geared to the students' levels of ability.For instance,while the class as a whole studies history,each student will receive an individual history lesson,directed to his particular level of ability.
根据是第五段第一句:Should question arise, the students will be able to talk directly to the teacher on individual intercoms without disturbing the rest of the class.
见最后一段。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1502570.html
本试题收录于:
综合B题库综合类分类
综合B
综合类
相关试题推荐
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
随机试题
中国杂技(acrobatics)有着悠久的历史和浓郁的民族特色。它是中国人最喜爱的艺术形式之一。杂技的表演融合了力量和技巧。它与人们的生产和日常生活有着
在下列哪种房间宜采用中间色温的荧光灯?()A.卧室 B.宾馆客房 C.起
美国银行家协会(ABA),成立于1875年,总部设在纽约。( )
A.100mg/LB.150mg/LC.100mg/24hD.5~30mg/24
瑞斯托霉素诱导血小板凝集的原理是促进A.vWF与纤维蛋白原的相互作用 B.vW
伦敦是世界上最拥挤的城市之一,在拥挤程度最甚的街道上,车速甚至在12英里/小时之
某管道系统钢结构吊架承受静力荷载,其斜杆与柱的连接节点如图所示,钢材采用Q235
(三)本题中进口货物系沈阳沈港电器产业有限公司(2101930×××)委托进
下列各项中,关于财产清查的说法正确的有()。A.不定期清查可以是全面清查,也可
下列属于有机材料的有( )。A.合金钢 B.铁 C.天然石材 D.木材
最新回复
(
0
)