首页
登录
职称英语
共用题干 Things to Know about the UK1. From
共用题干 Things to Know about the UK1. From
题库
2022-08-02
44
问题
共用题干Things to Know about the UK
1. From Buckingham Palace to Oxford, the UK is loaded with wonderful icons(标志)of past eras. But it has also modernized with confidence. It's now better known for vibrant(充满活力的) cities with great nightlife and attraction.Fashions,fine dining,clubbing,shopping一the UK is among the world's best.
2.Most people have strong preconceptions about the British.But if you're one of these people, you'd be wise to abandon those ideas.Visit a nightclub in one of the big cities,a football match,or a good local pub and you might more readily describe the English people as humorous and hospitable.It's certainly true that no other country in the world has more bird-watchers,sports supporters, pet owners and gardeners than the UK.
3. Getting around England is pretty easy. Budget(廉价的)airlines like EasyJet and Ryanair fly domestically. Trains can deliver you very efficiently from one major city to another. Long distance express buses are called coaches.Coaches and buses run on the same route,but coaches are more expensive(though quicker)than buses.London's famous black cabs are excellent but expensive. Minicabs are cheaper competitors, with freelance(个体的)drivers. But usually you need to give a call first. London's underground is called the Tube.It's very convenient and can get you to almost any part of the city.
4.The UK is not famous for its food.But you still need to know some of the traditional English foods.The most famous must be fish and chips.The fish and chips are deep fried in flour. English breakfast is something you need to try. They are fried bacon,sausages,fried eggs,black pudding, fried tomatoes,fried bread and baked beans,with toast and a pot of tea. Other things like Shepherd's pie and Yorkshire pudding are also well-known as a part of English food culture.
5.Pubbing and clubbing are the main forms of English nightlife,especially for the young. Pubbing means going to a pub with friends,having drinks,and chatting. Clubbing is different from pubbing and includes going to a pub,or a place of music,or a bar,or any other places to gather with friends.Clubbing can be found everywhere.Usually there is some kind of dress code for clubbing, such as no jeans,no sportswear,or smart clubwear,while pubbing is much more casual.Paragraph 4_______A:EducationB:PeopleC:TransportD:DrinksE:FoodF: Nightlife
选项
Paragraph 4_______
A:Education
B:People
C:Transport
D:Drinks
E:Food
F: Nightlife
答案
E
解析
本段主要谈人们对英国的看法以及英国人幽默好客的性格。因此,本段主题应该是People。
本段重点讨论英国的交通,介绍了英国主要的交通工具及特点。因此,主题应该是Transport。
第四段主要介绍英国各种各样的食品,尤其重点介绍了英国丰富的早餐。因此,答案是E。
文章第五段谈到英国的酒吧和俱乐部,即它的夜生活,因此,本段的主题应是F。
文章一开头提到了英国古老的白金汉宫和牛津大学,又不失现代的活力和时尚的夜生活,所以选B。
文章第二段中间提到“the British people as humorous and hospitable",英国人幽默而友好。
第三段提到“coaches are more expensive (though quicker) than buses",因此选A
第四段中间提到了传统的食品fish and chips(鱼和薯片),所以选E。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1502513.html
本试题收录于:
综合B题库综合类分类
综合B
综合类
相关试题推荐
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
随机试题
()阳性反应()腹部绞痛[br]()气喘()小便刺痛G、F
[originaltext]W:Hey,Mike!Whereareyouoffto?M:I’mheadingforthePrice
Ofthe143nativelanguagesinMexico,60areatriskofbeingsilencedfore
Jenny:Hey,Rosy,IheardthatyouaregoingtoTheMalltoday.Rosy:【D1】______
肺吸虫病吸虫病可出现的症状、体征A.铁锈色痰B.肝、脾大,腹水C.肛门瘙痒D.胆
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
“人有悲欢离合,月有阴晴圆缺”,圆缺就是指“月相变化”,即地球上看到月球被太阳照
某五层现浇钢筋混凝土框架结构,双向柱距均为8.1m,房屋总高度18.3m。抗震设
(2014年真题)未达到固定资产标准的工器具购置费的计算基数一般为()。A.工
知识点:糖尿病 反应糖尿病病情控制情况的指标是 A.空腹血糖及餐后2小时血糖
最新回复
(
0
)