首页
登录
职称英语
共用题干 A Trainee WaiterI was to be a trai
共用题干 A Trainee WaiterI was to be a trai
考试题库
2022-08-02
61
问题
共用题干A Trainee Waiter
I was to be a trainee waiter(实习侍应生)at the restaurant. There are 50 waiters. Trainee waiters and waiters work as a team. The waiter is the front man,taking orders,chatting to the customers;the trainee,rather less glamorously,runs to the kitchen to bring up the orders and assist in serving them at the table.Although the trainee will actually do more physical work,they share the tips equally.All in all this is fair,as it must be pointed out that the senior waiter is actually responsible for keeping a running account of the bills and if he makes a mistake,or undercharges,the fine will be taken from his earnings.
I reported for work at 1 1 a. m. That may sound like a relaxed time to start the day,but the hours,I was soon to learn,are hell.The last client at lunchtime may not leave until 4 p.m.,or later,and the evening shift starts at 6 p.m. What can you do in the 2 hours,especially if you don't happen to live in central London?I used to live a bit far,so once or twice,I didn't get home until 5 p.m.
The trainee takes orders from the table down to the kitchen.He places the order for hot food under the nose of the chef who is shouting out orders to the cooks,while orders for cold dishes and salad go to a separate counter,and desserts are from yet another area. The kitchen is two flights of stairs away from the restaurant. The trainee then comes up to see if any more orders have been taken while the previous one is being prepared.At the same time,dishes have to be cleared or put on the table, glasses refilled,and somehow there always seems to be a new table with six or eight new orders to be filled.
Hell,I rather imagine,is like the kitchen of that restraint. Yelling chefs,endless banging of pots,men with red shinning faces,and trays with loads heavy enough to break your wrists.And running. Always running. Up and down,down and up.And since everyone is running,and always with loaded trays,you need to go to the gym to keep physically strong. However,the problem is still about time.I'm totally exhausted after work,and all I want at that time is to go to bed immediately and sleep for more than 8 hours continuously.I tried to budget my time wisely,but my plan always ended with failure.
Now,I become more rational.Instead of going to gym,and being worried for wasting my membership fee if I happen to have no time to go to the gym for a whole week,I walk home every day from work.It is cheap,and,what is more important,flexible.My home is only two blocks away from the restaurant,which makes it possible. Thank Goodness,the security of that district is always good, so I'm not running any risk of being robbed on my way home at night.The last client at dinnertime usually do not leave until 4 a. m.A:Right B:Wrong C:Not mentioned
选项
The last client at dinnertime usually do not leave until 4 a. m.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
C
解析
文章第一段提到的“The waiter is the front man , taking orders ...",侍应生在前面工作,为客人点餐,和他们聊天。所以该判断正确。
该判断错误。文章第一段提到“Although the trainee will actually do more physical work , they share the tips equally.”可以看出实习生和正式的侍应生平分小费,而非多得。
文中第二段提到“The last client at lunchtime may not leave until 4 p.m.", 午饭时间的最后一名客人也许会到下午4点才离开,至于晚饭时间的顾客通常何时离开,文章并没有提到。
文章第三段提到:" He places the order for hot food...while orders for cold dishes and salad go to a separate counter , and desserts are from yet another area.”所以三类的点菜单被放在三个不同的区域,因而选A。
文章并没有提到是否侍应生为了保持体能而必须去跑步,所以选C。
该判断错误。文章第四段说明“I tried to budget my time wisely , but my plan always ended with failure.”我试图明智地分配好我的时间,但我的计划总是以失败告终。所以我并不擅长于安排我的时间。
文章最后一段提到步行回家的目的是为了以更加灵活的方式锻炼身体,因此,选B
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1502456.html
本试题收录于:
综合B题库综合类分类
综合B
综合类
相关试题推荐
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 某房地产经纪公司在某城市开设了二十多家连锁店,各连锁店之间房源和客源
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得一居住用地的开发权,经过市场调
随机试题
Allthestudentsofthisuniversityhavefree______totheInternetviaabroad
Themoretimescientistsspenddesigningcomputers,themoretheymarvelat
在基础平面图中,只画出基础墙、柱及基础底面的轮廓线,其中基础底面的轮廓线应画成(
下列关于资产负债表的表述,其正确的有()。A.它反映一定时期内财务成果的报表
患者男,13岁。发热两周后,突然出现肢体软弱无力,并很快出现肌肉萎缩,皮肤干燥,
侵蚀性葡萄胎和绒毛膜癌均可发生于A:自然流产后 B:人工流产后 C:足月分娩
掌握知识是智力发展的基础,因此,掌握的知识越多,智力发展水平就越高,能力就越强
已经计提跌价准备的存货,只有价值上升导致可变现净值超过成本,则应在原已计提的存货
某工程,实施过程中发生如下事件: 事件2:项目监理机构编制监理规划时初步确定的
某工程现场临时用水总量Q=14.8L/s,管网中水流速度v=1.88m/s,该工
最新回复
(
0
)